Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri bombă. Gabi Bădălău tună și fulgeră. Claudia Pătrășcanu a pus poliția să-l oprească în trafic și a fost testat pentru droguri

Dezvăluiri bombă. Gabi Bădălău tună și fulgeră. Claudia Pătrășcanu a pus poliția să-l oprească în trafic și a fost testat pentru droguri
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt departe de a găsi o soluție pentru a-și rezolva problemele. Ce s-a mai întâmplat de data asta.

Dacă până acum doar Claudia Pătrășcanu se plângea pe rețele de socializare, i-a călcat pe urme și afaceristul. Ce-și reproșează acum cei doi.

Continuă circul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Cântăreața a trimis poliția pe urmele fostului soț și amenință că va spune tot adevărul

Telenovela Gabi-Claudia a ajuns la un alt episod, iar afaceristul se plânge că fosta soție a ajuns mult prea departe și i-a trimis poliția pe urme. Acest lucru s-a întâmplat la scurt timp după ce acesta a venit să-și ia copiii și să plece la plimbare, când s-a trezit cu oamenii legii după el. Mai mult decât atât, aceștia au vrut să fie convinși că acesta nu a consumat droguri, așa că l-au supus unui test.

Bădălău e plin de furie și spune că nu se va lăsa intimidat. „Două motociclete de poliție plus o altă mașină de poliție m-au oprit. Aceștia spunându-mi că e o sesizare la 112 din partea Claudiei, cum că am luat copiii cu forța și ea, ca o mamă îngrijorată… cum că tatăl conducea cu minorii sub influența drogurilor… M-am supus ambelor teste, atât de alcool cât și de droguri, au ieșit negative”, s-a plâng Bădălău pe rețelele de socializare.

Ce înregistrare a făcut Bădălău cu copiii

Și ca să le arate tuturor că e tatăl perfect, Bădălău a spus că a făcut și o înregistrare cu copiii, cerând permisiunea poliției, în care micuții plâng și îi roagă pe oamenii legii să nu-l aresteze.

„O să se vadă în îngistrarea pentru care am făcut solicitare poliției cum cei doi copii sunt speriați și spun lucruri sensibile… Să nu-l luați pe tati la pușcărie. Tati e bun, tati nu ne-a luat cu forța…”, a mai spus Bădălău.

Claudia nu se lasă

La scurt timp și Claudia a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care le arată internauților un material, în care fostul său a fost prins conducând cu 235 de kilometri pe oră.

Vedeta spune că s-a săturat ca micuții să fie în mașina lui Gabi, fără centuri de siguranță și li se spune că sunt la raliu. Artista afirmă că mai are puțin și va spune tot ce știe despre Bădălău, pentru ca toată lumea să știe tot adevărul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre