Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri despre iubirea din tinerețe a Anamariei Prodan. „Eram doi puști frumoși și nebuni”

Dezvăluiri despre iubirea din tinerețe a Anamariei Prodan. „Eram doi puști frumoși și nebuni”
În plin divorț de Laurențiu Reghecampf, apar tot mai multe informații despre bărbații celebri ce au iubit-o pe Anamaria Prodan.

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Codrin Ștefănescu a făcut dezvăluiri interesante legate de Anamaria Prodan.

Dezvăluiri despre iubirea din tinerețe a Anamariei Prodan. „Eram doi puști frumoși și nebuni”

Cu ceva timp în urmă, Anamaria Prodan a vorbit despre unul dintre celebrii săi iubiți din tinerețe, nimeni altul decât Codrin Ștefănescu. În direct, în emisiunea lui Denise Rifai, politicianul a recunoscut relația pe care a avut-o cu sexy impresara și a avut doar cuvinte de laudă despre ea și regretata cântăreață Ionela Prodan.

Codrin a mărturisit că relația lor a fost una extrem de frumoasă, iar mama sa a iubit-o enorm pe Anamaria. Aceleași sentimente profunde le-a avut Codrin pentru Ionela Prodan. În plus, politicianul afirmă că era foarte mândru când ieșea cu Anamaria pe stradă, pentru că o știa toată lumea.

“Pe vremea aia, era vedeta, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie”

„Am fost împreună cu Anamaria prin anii ’90 când eram puști, din 95 până în ’96, ceva de genul asta. Mama o iubea pe Anamaria și maica-să mă iubea pe mine. La un moment dat nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram doua bucăți de cremene.

 

Pe vremea aia, era vedeta, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, toată lumea știa de Anamaria Prodan și am rămas într-o relație de prietenie. Asta se întâmplă cu mult înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf”, a spus Codrin.

„I-am făcut ultima dată ziua de naștere a Ionelei”

Codrin a vorbit și de ultima zi de naștere a Ionelei Prodan, pe care a organizat-o împreună cu Ana. El spune că între el și impresară există și acum o relație strânsă și cei doi se ajută ori de câte ori e nevoie. „Noi am rămas împreună că frații și până astăzi avem o relație nemaipomenită. Amândoi am iubit-o imens pe Ionela. Amândoi am iubit-o imens pe mama.

I-am făcut ultima data ziua de naștere a Ionelei cu puțin timp înainte de a muri și i-am cântat „La mulți ani” știind că cancerul a mâncat-o și simțea, îi dădeam curaj, îi ziceam, hai, mai, Ionele că ești roșie în obrăjori. Mă leagă atât de multe amintiri de Anamaria, sunt prietenii mei și ea și Reghecampf. Eram doi puști frumoși și nebuni și s-a întâmplat cu mulți timp în urmă”, a povestit politicianul.

Sursă foto: dcnews, kanal d

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre