Simona Ionescu / Redactor Șef

Dialog înfiorător între operatorul de la 112 și tânăra răpită de iubitul manelist, care i-a dat foc. Informații noi și imagini șocante

Dialog înfiorător între operatorul de la 112 și tânăra răpită de iubitul manelist, care i-a dat foc. Informații noi și imagini șocante
Dacă la orgoliu, unii adaugă alcool sau droguri, iese un cocktail nemaivăzut, așa cum se vede în acest caz, care ne dă fiori numai când îl citim. De acestă dată se vorbește despre o minune, iar minunea este chiar reacția promptă a salvatorilor chemați prin numărul de apel unic 112.

Povestea unei tinere care a scăpat cu viață ca printr-o minune, după ce a fost încuiată în portbagaj chiar de către iubitul ei, care a incendiat mașina, a fost obiectul știrilor la TV, în prima zi a săptămânii. Iar minunea despre care vorbim este reacția incredibil de rapidă a salvatorilor, care au scos-o pe fată din ghearele morții. În acest context, un lucru mai puțin știut este dialogul fetei cu operatorul de la 112, pe care femeia a reușit să-l apeleze.

Pe scurt. Ce s-a întâmplat, în câteva cuvinte

Un cântăreț de manele, despre care se spune că ar fi cunoscut sub numele de scenă „Gicuță din Apărători”, s-a întâlnit cu iubita lui, în fața unui hotel din sectorul 3, București. Ulterior, a izbucnit o ceartă, fiind vorba despre amintirea unei datorii mai vechi, de 1500 de lei, dar și gelozie.

Întâmplarea îngrozitoare a fost filmată de camere de supraveghere și sunt o dovadă în plus a coșmarului trăit de o tânără fată.

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, dar și a drogurilor, bărbatul a băgat-o în portbagaj și a condus mașina până pe un câmp. Aproximativ, cinci kilometri, tânăra a stat captivă în portbagaj.

Noroc că acolo, în protbagaj fiind, fata a avut telefonul și a putut suna la 112, pentru a cere ajutor. Aflată încă în portbagajul mașinii, tânăra a încercat să nu se piardă cu firea și să pună în gardă autoritățile că viața ei se află în pericol.

După ce bărbatul a oprit autoturismul pe câmp, a încercat să o omoare. A incendiat autoturismul. Tânăra a avut noroc, pentru că, în urma apelului la 112, salvatorii au ajuns rapid la fața locului, conduși de localizare de către STS.

Foto: captura video

Dialogul cu operatorul 112

Operatorul 112, care a preluat apelul tinerei, a explicat faptul că autoturismul în care se afla a fost urmărit pe traseu. În timp ce poziția tinerei a fost identificată, oamenii legii deja se aflau în drum spre ea.

„Aveam pe linie deja dispecerul de la Rutieră şi pe cel care se ocupă de acest sector, ca să avem cu toţii informaţiile în timp real. Nu era timp de pierdut! (…) Maşina era în mers, aşa că am început să o urmărim pe traseu. Colegii din teren au pornit imediat pe urmele lor. Între timp:…. «Haideţi, veniţi, vă rog! A oprit maşina şi mi-e frică să nu vină şi să mă vadă cu telefonul, că o să mă omoare» Au fost cele mai răvăşitoare cuvinte pe care le-am auzit vreodată! După asta a închis… Am crezut atunci că o se întâmple o tragedie”, a povestit operatorul 112.

„A dat foc la maşină!”, au fost cuvintele pe care le-a mai rostit tânăra aflată în portbagaj.

Foto: Poliția Română

Ce a făcut iubitul atacator și ce spune că a văzut agentul de la Rutieră

Imediat după ce a incendiat autoturismul, bărbatul a fugit și s-a ascuns într-o benzinărie. A fost găsit acolo de oamenii legii, fără prea multe eforturi și căutări. Respectivul cântăreț de manele a fost reținut pentru 24 de ore, iar azi el va ajunge în fața magistraților pentru mandat de arestare.

Agentul de la Rutieră a relatat la rândul lui în ce a constat intervenția de la fața locului, care a avut loc contra cronometru.

„Din aproape în aproape, am înţeles unde sunt. Cunoşteam zona aşa că în câteva minute eram acolo! Eram deja cu faza lungă şi cu girofarul pornit, aveam lanterne, aşa că în câteva momente am văzut maşina, abandonată pe un câmp, cam la 50 de metri de drum.

Când ne-am apropiat, imaginea era ca dintr-un film de groază… maşina era incendiată la interior, iar din portbagaj se auzeau ţipetele disperate ale femeii! I-am strigat şi eu la rândul meu „POLIŢIA!”, ca să ştie că am venit să o salvăm.

Nici nu ştiu cum am deschis şi cum am scos-o de-acolo, era foarte speriată, dar coerentă, era curajoasă! Din curajul acesta şi-a adunat puterea de a lupta, de a face ce trebuie ca să se salveze. Tot ea ne-a ajutat cu date să-l putem identifica pe agresor”, a explicat agentul de la Rutieră.

Suspectul a fost testat de polițiști, care au descoperit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,31 mg/L și, în plus, consumase și cocaină. El este reținut în prezent, în baza ordonaței procurorului, pentru tentativă de omor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre