Simona Ionescu / Redactor Șef

Diana Şoşoacă spune ce se vede pe filmarea cu ea la duș, care urmează să fie pusă pe net

Diana Şoşoacă spune ce se vede pe filmarea cu ea la duș, care urmează să fie pusă pe net
Senatoarea Diana Șoșoacă s-a plâns că primește din nou amenințări și este hărțuită. De data aceasta, o filmare cu ea la duș ar urma să apară pe net. Cu sinceritatea cu care ne-a obișnuit, Șoșoacă a vorbit despre ce se află pe acea filmare.

Diana Șoșoacă a povestit într-un interviu că primește amenințări și este hărțuită, astfel că a depus o nouă plângere penală. De data aceasta, senatoarea ar fi șantajată să iasă din politică, altfel cineva urmează să pună pe net o filmare cu ea într-un moment intim, la duș, în propria casă. 

„Vor să dispar, dar nu numai din viața politică. Sunt multe căi prin care poţi reduce la tăcere un om incomod, mai ales când e vorba de politică. Se merge la defăimare, calomnie, cenzură, ameninţări, atacuri la persoană, te duce într-un anonimat să nu mai poţi să ai acces la presă, să te ducă în uitare. Pe mine nu mă poate uita nimeni pentru ce-am făcut pentru România, în ultimii 4 ani”, s-a destăinuit senatoarea presei.

Șoșoacă, amenințată cu filmări din duș

Vizavi de filmarea din duș cu care senatoarea pretinde că este amenințată, aceasta nu a dat detalii legat de cine a filmat-o. A explicat doar că video-ul respectiv o arată în timp ce face duș, iar apoi se aranjează, probabil în fața oglinzii. 

Senatoarea pretinde că este amenințată cu o filmare în timp ce făcea duș

Pornind de la ideea că baia este un loc intim din casă, putem presupune două variante. Prima e că Diana Șoșoacă are camere ascunse plantate inclusiv în baie, deși e greu de crezut că aceasta nu face verificări constante în acest sens, mai ales că există firme specializate care fac acest lucru pentru sume începând de la 1500 de lei. 

Persoana care a realizat filmarea rămâne un mister 

A doua variantă este că Șoșoacă a fost filmată chiar de către soțul ei, iar ulterior filmările au ajuns în posesia altcuiva: „Mi se spune că dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime din casa mea când mă spăl, mă aranjez. Mi s-a cerut demisia. Am depus plângere penală împotriva individului. În fiecare zi, pentru orice mizerie depun plângeri penale”, a lămurit Șoșoacă. 

„Iau în greutate că e stres”

Lidera S.O.S. România spune că este hărțuită pentru că vrea să scape țara de hoți și că a fost atacată inclusiv din cauza aspectului fizic: „Eu am dat direct în sistem cu un curaj nebun, cu o dorinţă de justiţie pe care nu a mai avut-o nimeni niciodată. Mai sunt şi femeie. Iau în greutate că e stres. Oricând poate să mi se întâmple orice. Mintea mea trebuie să susțină un consum, zile fără somn, nu mănânc, beau kg de cafea, stresul e atât de mare, mă lupt cu hidra asta. Numai câtă grijă trebuie să am de copiii mei. Este evident că sistemul trepidează, altfel nu ar încerca să distrugă o familie, încrederea într-o femeie care ţi-a expus legile. 

Șoșoacă a vorbit și despre stresul de care suferă de când face politică

Ei când nu au argumente încep să jignească. Se iau de corpul meu, de felul în care arăt. Mama mea mi-a explicat o chestie medicală, cortizolul îţi creează probleme când ai un stres. Sunt un om împotriva unui sistem întreg”, a mai spus Diana Șoșoacă pentru sursa citată. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre