Simona Ionescu / Redactor Șef

Dilema Cristinei Șișcanu. Care e pluralul de la stomac. Video

Dilema Cristinei Șișcanu. Care e pluralul de la stomac. Video
Diminețile în doi sunt cele mai plăcute pentru Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Dar prezentatoarea are însă o dilemă: care e pluralul la stomac.

Pentru că cei mici au dormit la bunici, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au bucurat de o dimineață splendidă. O singură încurcătură a avut prezentatoarea. Care e pluralul de la stomac.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au trezit ca doi îndrăgostiți într-o dimineață perfectă. Cei doi au făcut un video, îmbrățișați și dându-și pupici unul altuia, în care le-au spus și fanilor cât de fericiți sunt împreună, chiar dacă aveau în frigider doar… două ouă. În plus, Cristina s-a gândit să facă și o supă de legume pentru că vor să dea jos kilogramele în plus pe care le-au acumulat, însă i-a fost greu să pronunțe pluralul de la…stomac.

„Ca să ne umplem stomacele? stomacurile?”

„Haideți să vă arăt cum îmi încep eu ziua după ce las copilul la școală, după ce răspuns mail-urilor, mai emit facturi, mai semnez contracte. Mic dejun nu ți-am făcut, baby, dar o să fac acum.

Mai avem doar două ouă. Trebuie să le împărțim”, a spus Cristina, care se alinta în brațele soțului. Ulterior, prezentoarea le-a spus fanilor că intenționează să facă și o ciorbă, adică o supă de legume fără borș „ca să ne umplem stomacele? stomacurile?”, ca să le țină de foame și să slăbească.

Mădălin Ionescu, pe „relanty”

În ceea ce-l privește pe Mădălin Ionescu, i-a anunțat pe toți că e pe „relanty”, pentru că a avut o noapte grea, în care s-a trezit de prea multe ori. „La un moment dat, era șase dimineața și mă gândeam dacă am adormit sau nu. Începusem să mă gândesc la tot felul de chestii, de proiecte, în timpul nopții. Mie îmi vin idei din somn. În general le țin minte, acum cred că le-am cam uitat”, a spus vedeta. Soția nu știa nimic de frământările partenerului de viață, întrucât a dormit buștean, pentru „că… copiii au dormit la bunici”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre