Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorț neașteptat în lumea sportului. Și-au spus adio după un singur an de căsnicie

Divorț neașteptat în lumea sportului. Și-au spus adio după un singur an de căsnicie
S-au îndrăgostit nebunește când s-au cunoscut și i-au surprins pe toți, când s-au căsătorit după doar două luni de relație. Acum, o nouă surpriză: s-a anunțat divorțul.

Vestea divorțului i-a lăsat fără cuvinte pe toți cei care îi cunosc. Nimic nu a dat de bănuit că ar avea probleme în relație, mai ales că nu demult își făceau cele mai surprinzătoare declarații de dragoste pe rețelele de socializare. Căsnicia a durat un singur an… 

S-au căsătorit după două luni de relație

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre nu mai formează un cuplu cu Bogdan Vasiliu, președintele echipei de handbal CS Rapid. Cei doi s-au căsătorit cu un an în urmă, deși aveau doar două luni de relație. Nimeni nu știe motivul pentru care s-a ajuns aici, dar se pare că iubirea lor a fost doar un simplu foc de paie.

S-a aprins repede și s-a stins la fel de repede. Potrivit informațiilor oferite de postul tv Antena Stars, actele au fost depuse la tribunal. În mediul online, nimic nu ar fi dat de bănuit că cei doi ar avea probleme, iar cu câteva zile în urmă bărbatul vorbea despre ce femeie are lângă el, când au împlinit un an de mariaj.

Bogdan Vasiliu: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare moment că mi te-a adus în viața mea”

Alina Petre nu mai formează un cuplu cu Bogdan Vasiliu

„Femeia perfectă a sufletului meu, la care am visat tot timpul … a trecut un an , ca o clipă și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare moment că mi te-a adus în viața mea. Că ai devenit soția mea și că mi-ai fost alături și m-ai sprijinit în multe momente grele. Te iubesc”, a fost mesajul scris de Bogdan Vasiliu.

Alina Petre: „Ne-am văzut, ne-am plăcut și am știut că suntem făcuți unul pentru celălalt”

Anul trecut, după doar luni de relație, Alina Petre a mărturisit că decizia căsătoriei a fost spontană, „ne-am văzut, ne-am plăcut și am știut că suntem făcuți unul pentru celălalt, pur și simplu am știut”. După șapte luni de căsătorie, Alina era la fel de îndrăgostită de soțul său și vorbea despre cât de „protejată și iubită” se simte de partenerul de viață.

Iar acest lucru, dezvăluia fosta noră a lui Virgil Măgureanu, îi dădea feminitate. Alina mărturisea și faptul că Bogdan „vorbește același limbaj de iubire ca și mine. Este bun și empatic și ajută foarte multă lume cu probleme”. Înainte de mariajul cu Bogdan Vasiliu, Alina Petre a fost căsătorită cu Marian Măgureanu, băiatul lui Virgil Măgureanu, care a murit în anii pandemiei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre