Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorțul este tot mai aproape. Gestul actorului a pus iar paie pe foc

Divorțul este tot mai aproape. Gestul actorului a pus iar paie pe foc
Până acum au fost doar zvonuri despre un divorț iminent. Apoi s-a aflat că cel mai urmărit cuplu și-a pus în vânzare super conacul achiziționat după nuntă, cu 68 de milioane de dolari. În urmă cu o săptămână, soțul, deja înstrăinat, a lipsit de la petrecerea grandioasă a soției sale vedetă, care a împlinit 55 de ani. Ce se va întâmpla în viitor cu acest celebru cuplu?

În contextul noilor dezvăluiri, divorțul vedetelor, mai aproape decât s-ar fi crezut. După ce s-a mutat din domiciliul conjugal, deja cu câteva luni în urmă, acum Ben Affleck a făcut gestul final. El nu a mai stat pe gânduri și și-a cumpărat o casă nouă. Mesajul e simplu: e evident că nu se va mai reîntoarce alături de Jennifer Lopez în conacul cumpărat anul trecut, și e mai avantajos să stea în propria casă, decât să plătească sume exorbitate pe chiria unui conac de lux. Totodată, nici Jennifer nu va rămâne să locuiască acolo, domeniul fiind deja scos la vânzare.

Conform presei de peste ocean, actorul și regizorul de la Hollywood a achiziționat o locuință în valoare de 20,5 milioane de dolari fără să o implice și pe, încă soția sa, J.Lo.

Divorțul vedetelor, mai aproape decât s-ar fi crezut

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc deja de mai mult timp separat, iar acum distanța se reflectă și în proprietățile lor imobiliare. După ce și-au pus la vânzare casa comună din Beverly Hills – o proprietate imensă de 68 de milioane de dolari, completă cu terenuri de pickleball, un garaj pentru 12 mașini și un penthouse pentru oaspeți – Ben Affleck și-a cumpărat o casă nouă în Los Angeles, fără J.Lo.

TMZ a obținut o imagine cu noua casă a lui ben Affleck, cumpărată săptămâna trecută, în LA (TMZ / Instagram)

Conform surselor imobiliare citate de Harpers Bazaar via TMZ, actorul a încheiat tranzacția pentru o vilă cu 5 dormitoare și 6 băi săptămâna trecută, plătind 20,5 milioane de dolari pentru locuința ce se găsește în Pacific Palisades, la vreo 20 de kilometri distanță de conacul comun scos la vânzare. Noua achiziție alimentează și mai mult zvonurile de divorț între vedete.

J.Lo și Ben Affleck încearcă să își vândă super conacul  achiziționat după nuntă

Amintim că în luna iunie, Ben Affleck și Jennifer Lopez au încercat să-și vândă în secret reședința din Beverly Hills înainte de a o pune oficial pe piață la începutul acestei luni. Cuplul a cumpărat casa în mai 2023 pentru puțin sub 61 de milioane de dolari, după aproape un an de căutări intense.

Super conacul cuplului „Bennifer” este scos la vânzare. Vedetele cer 68 de milioane de dolari pe el (Instagram)

În ceea ce privește motivul vânzării, o sursă a declarat pentru revista People că lui Ben nu a plăcut niciodată casa, motivul principal fiind acela că era prea departe de copiii săi. Aceeași sursă a mai spus că nici cântăreața nu a fost prea încântată de proprietate, adăugând că „casa este mult prea mare pentru ea”. Cu atât mai mult după ce soțul ei s-a mutat de acolo.

„Bennifer” nu mai trăiesc împreună de luni bune

Amintim că înainte de a cumpăra noua casă, luni bune Affleck a locuit într-o proprietate închiriată în Los Angeles. El a rămas pe Coasta de Vest de când a filmat „The Accountant 2” acolo, la începutul acestui an.

Între timp, Lopez a plecat într-o vacanță de una singură în Italia înainte de a-și petrece vara în Hamptons, unde a sărbătorit atât Ziua Independenței cât și aniversarea ei de 55 de ani, ambele fără soțul ei. Practic, la începutul acestei luni, cei doi au „sărbătorit” și cea de-a doua aniversare a nunții lor aflându-se, însă, fiecare, pe coaste opuse ale țării.

Jennifer Lopez a recunoscut ruptura: „Știi mai bine de atât”

În tot acest timp, persoane din apropierea vedetelor au afirmat că cei doi „își iau o pauză” unul de la celălalt după „luni” de încercări de a-și rezolva problemele apărute în cuplu. S-a spus că divergențele au apărut în urma diferențelor de abordare față de statutul de vedete, acest lucru fiind un factor de stres puternic în cuplu. Pe de altă parte, alte surse au declarat pentru People că „există probleme mai profunde”.

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc separați de luni bune și nu au mai participat la evenimente publice împreună de anul trecut (Instagram)

În mai, Jennifer Lopez a discutat despre zvonurile privind despărțirea după ce un reporter a întrebat-o direct despre „adevărul din spatele situației”. Ea a râs și a spus: „Știi mai bine de atât”. De atunci, nici ea, nici Ben Affleck nu au vorbit despre relația lor, deși distanța lor pare să vorbească de la sine.

Fotografie rară cu băiatul adolescent

În timp ce al patrulea ei soț dă semne că nu se mai întoarce acasă, Jennifer Lopez pare mai fericită ca oricând în postura de mamă dedicată pentru gemenii ei, Emme și Max. Apăruți în timpul căsniciei cu Marc Anthony, copiii sunt acum adolescenți.

La 55 de ani, J.Lo e mândră de copiii ei. De ziua ei s-a fotografiat alături de fiul ei, Max, în vârstă de 16 ani, după ce s-au plimbat cu bicicletele (Instagram)

Luni, Jennifer Lopez a făcut o postare rară pe rețelele sociale, alături de fiul său, Max. Fotografia a fost realizată chiar de ziua ei, pe care a celebrat-o în familie (n.r. – petrecerea aniversară a avut loc câteva zile mai devreme, în weekend). J.Lo și fiul Max au ieșit la o plimbare relaxată cu bicicletele, în dimineața zilei în care vedeta a împlinit 55 de ani.

Gemenii Max și Emme, copiii lui Jennifer Lopez din căsnicia cu Marc Anthony, au împlinit 16 ani pe 22 februarie. După cum se vede, Max seamănă perfect cu celebrul lui tată.

foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre