Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorțul secret al anului. Syda, fostul ginere de președinte, distracții de unul singur după ce a încheiat și al doilea mariaj

Divorțul secret al anului. Syda, fostul ginere de președinte, distracții de unul singur după ce a încheiat și al doilea mariaj
Revenim asupra subiectului pe care noi l-am abordat din 19 iunie, pentru că au apărut noi informații despre separarea sau divorțul dintre Bogdan Ionescu, cunoscut sub numele de Syda de cea de-a doua sa soție, Sheila, turcoaică de origine. El ste fostul soț al Elenei Băsescu cu care are doi copii.

Fostul soț al Elenei Băsescu, Syda, pare că e acum fostul soț și al celei de-a doua soții, Sheila. Toate indiciile duc spre aceeași concluzie: cei doi s-au separat. Noi informații în legătură cu separarea celor doi au devenit publice.

Într-unul din weekend-urile recente ale verii, Bogdan Ionescu a petrecut o zi și o noapte întreagă, într-un club din Mamaia. A postat imagini pe InstaStory, dovedind că se distrează perfect în compania prietenilor. Soția sa, frumoasa turcoaică Sheila, lipsea din peisaj. De obicei, chiar dacă au copil mic, cei doi nu au avut niciodată o problemă să își trăiască viața de tineri, și să participe la petreceri. Acum lucrurile par să se fi schimbat.

În urmă cu două luni, scriam că Syda ar fi fost singur în Mykonos, acolo unde și-a petrecut ziua de naștere departe de soția lui. Zilele trecute, paparazzi Click l-au surprins pe fostul ginere prezidențial la mare în compania lui Ciprian Marica și a soției acestuia, dar fără Sheila, din nou.

Contactat de jurnaliștii de la Click.ro, Bogdan Ionescu nu a oferit detalii. „Nu pot să vorbesc despre acest lucru acum. Am copiii lângă mine. Totul este bine”, a declarat Syda.

Ceea ce putem deduce este simplu: dacă Bogdan Ionescu și turcoaica Sheila s-au separat, probabil au mers în fața unui notar public, deoarece pe portalul instanțelor de judecată nu apare numele niciunuia în contextul unui potențial divorț.

O nuntă ca-n povești

Bogdan Ionescu și frumoasa Sheila s-au căsătorit în anul 2020, la Istanbul. Pentru nuntă, au închiriat cel mai scump palat de pe malul Bosforului. Cei care au participat la nuntă au relatat că petrecerea a fost cu adevărat fabuloasă, fiind tratați regește cu o atenție deosebită până și pentru cele mai mici detalii.

Multe VIP-uri au participat la nunta lor din Istanbul

La scurt timp după aceea, frumoasa turcoaică a rămas însărcinată, iar venirea pe lume a fiicei lor a fost o mare bucurie. La începutul anului trecut, Bogdan Ionescu și Sheila au devenit părinții unei frumoase fetițe, care a fost botezată Annelise. Ea e al treilea copil al bărbatului, după copiii pe care îi are cu fiica fostului președinte Traian Băsescu. Momentul în care au devenit părinți nu le-a schimbat viața. Cei doi tineri au continuat să iasă, să bea vin bun și să mănânce la restaurante. Micuța lor a plecat în prima sa vacanță deoparte de casă, când aceasta abia avea o lună. Este de aceea cu atât mai ciudat acum, când fetița e mare deja, că Sheila lipsește din peisaj la ultimele ieșiri ale lui Syda.

Acesta a mai postat la InstaStory imagini cu fiica sa, singură, fără mama acesteia, deși în trecut obișnuia să o surprindă în imagini și să arate fanilor cum își răsfață frumoasa soție.

Acum, apropiații lui Syda spun că acesta s-ar fi despărțit de ceva timp de frumoasa soție. Bogdan Ionescu și Sheila nu mai au poze împreună pe conturile de pe rețelele de socializare de vreo două luni.

Pe cât de bine le stătea împreună, Bogdan Ionescu și Sheila se pare că „și-au retras ambasadele”

Syda a fost căsătorit cu Elena Băsescu

Bogdan Ionescu a fost ginerele fostului președinte al României, Traian Băsescu, el fiind căsătorit cu mezina acestuia, Elena Băsescu. Cei doi au împreună doi copii, Sofia și Traian Junior.

Sofia și Traian junior sunt copiii lui Bogdan Ionescu cu prima sa soție, Elena Băsescu

În 2016, după patru ani de căsătorie, au anunțat că se despart: Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect”.

Surtsa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre