Simona Ionescu / Redactor Șef

Doina Teodoru și-a înnebunit fanii cu ultimele fotografii. Iubitul Scărlătescu n-o scapă din ochi

Doina Teodoru și-a înnebunit fanii cu ultimele fotografii. Iubitul Scărlătescu n-o scapă din ochi
Frumușica Doina Teodoru i-a pus capac lui Cătălin Scărlătescu, care o adoră. Iată unde se plimbă cei doi.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru fac o echipă perfectă și invidiată de multă lume. Dar cei doi își văd de dragostea care i-a unit.

Doina Teodoru și-a înnebunit fanii cu ultimele fotografii. Iubitul Scărlătescu n-o scapă din ochi

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au fost recent într-o binemeritată vacanță alături de câțiva prieteni. Actrița s-a distrat pe cinste și a publicat pe contul ei de socializare și câteva imagini cu ea în costum de baie. E de înțeles că toți fanii au fost în extaz, iar felicitările au curs pe bandă rulantă.

Nici Scărlătescu nu s-a lăsat mai prejos și a pus și el câteva fotografii superbe, în una dintre ele Doina apărând fără nici un pic de machiaj și extrem de fericită. Este pentru a doua oară când Doina postează fotografii cu ea în costum de baie din această vară.

La început a fost reticentă în relația cu cheful bucătar

Cei doi s-au cunoscut cu doi ani în urmă, la Vama Veche, dar multă vreme Doina a fost reticentă cu privire la relația lor, pentru că nu l-a considerat pe Scărlă un bărbat care vrea ceva serios. În timp însă, s-a lămurit și totul funcționează acum perfect între cei doi.

„Cei din jur au spus despre noi că suntem o combinație cel puțin bizară, că nu s-ar fi așteptat să fim împreună. Bine, nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună. Ne-am cunoscut în Vama Veche și de acolo am început să vorbim. Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă.

Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot”, a spus Doina Teodoru la Chefi la cuțite.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre