Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu imens la Hollywood. O vedetă din Star Treck a murit la 45 de ani

Doliu imens la Hollywood. O vedetă din Star Treck a murit la 45 de ani
Actorii de la Hollywood sunt în stare de șoc. La numai 45 de ani, o colegă de breaslă a murit, după o luptă chinuitoare cu o boală grea.

Annie Wersching, celebra actriță care a interpretat-o pe Regina Borg în Star Trek Picard, în 2022, și care a apărut și în alte filme din celebra serie, a pierdut lupta cu boala. Annie Wersching a murit, duminică, la vârsta de 45 de ani. Actrița suferea de cancer de mai mult timp, iar în final boala ei s-a dovedit a fi incurabilă.   „Există o gaură în sufletul acestei familii astăzi. Dar ea ne-a lăsat instrumentele necesare ca să-l umplem”, a afirmat soțul lui Werching, Stephen Full, conform CNN.

Actrița a fost diagnosticată cu cancer în anul 2020, dar a continuat să lucreze în ciuda problemelor de sănătate. Ea a interpretat-o și pe regina Borg în Star Trek Picard în 2022, scrie The Guardian. Wershing era căsătorită cu actorul Stephen Full alături de care avea trei copii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Annie Wersching (@anniewersching)

 

Annie Wersching a debutat în Star Ttreck și și-an încheiat cariera după un ultim rol în aceeași serie

Annie Wersching, care a jucat în producțiile 24, Timeless sau Bosch, a încetat din viață la vârsta de 45 de ani, după o luptă cu cancerul care a durat doi ani.

Wersching și-a „împrumutat” vocea personajului Tess în jocul video „The Last of Us”. Neil Druckmann, directorul de creație al unui serial bazat pe acest joc, a scris pe Twitter: „Tocmai am aflat că prietena mea dragă, Annie Wersching, a murit. Tocmai am pierdut un artist frumos și o ființă umană. Inima mea este zdrobită”.

Annie Wersching s-a născut pe 28 martie 1977, iar de-a lungul carierei de actriță a dat viață unor personaje celebre precum Renee Walker în 24, și a jucat în producții americane renumite. Frumoasa și talentata actriță s-a născut și a crescut în St. Louis, Missouri.

Annie Wersching și-a început cariera de actriță cu o apariție în serialul Star Trek: Enterprise. Ulterior a primit roluri de invitat în seriale precum Charmed, Killer Instinct, Supernatural și Cold Case. Din martie până în noiembrie 2007, ea a jucat rolul recurent al Ameliei Joffe în telenovela ABC General Hospital.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre