Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu în lumea rock-ului. Un celebru artist s-a stins la spital. Cauza din care credea că s-a îmbolnăvit

Doliu în lumea rock-ului. Un celebru artist s-a stins la spital. Cauza din care credea că s-a îmbolnăvit
Vedeta rock Eddie Van Halen a murit marți, la vârsta de 65 de ani.

Eddie Van Halen se lupta cu cancerul la gât

Chitaristul și cofondatorul trupei Van Halen din anii ’80, ducea o luptă împotriva cancerului la gât de mai mult de un deceniu. Legenda rockului Eddie Van Halen murit la Spitalul St. Johns din Santa Monica, California,  soția sa Janie fiindu-i alături în ultimele clipe. Avea 65 de ani.


„Nu-mi vine să cred că trebuie să scriu asta, dar tatăl meu, Edward Lodewijk Van Halen, a pierdut lunga și teribila luptă cu cancerul în această dimineață”, a spus fiul său Wolfgang Van Halen într-o postare pe Tweeter.

Starea i s-a agravat în ultimele 72 de ore

Pe numele lui întreg, Edward Lodewijk se pare că a avut o prăbușire bruscă a stării de sănătate în ultimele 72 de ore. Cancerul de gât i-ar fi ajuns la creier, precum și la alte părți ale corpului. Rockerul a fost într-o continuă plimbare „în și din spital în ultimul an”, scrie DailyMail.

În noiembrie, Eddie a avut probleme intestinale și a fost supus chimioterapiei în ultimele luni. Van Halen a spus că el crede că a suferit de cancer la gât din cauza punerii în gură a unei chitare metalice atunci când era pe scenă, chiar dacă a fost un fumător înrăit.

Exclusiv. Se pricepe Răzvan Simion în bucătărie? Are nișet secrete

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre