Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu la Hollywood. A mai murit un actor din celebrul serial „Beverly Hills, 90210”

Doliu la Hollywood. A mai murit un actor din celebrul serial „Beverly Hills, 90210”
„Om și prieten excepțional, mentor și confident de încredere”. Așa a fost descris unul dintre marii actori de la Hollywood care a pierdut lupta cu viața.

E doliu în lumea filmului. A murit actorul cu o carieră de peste 70 de decenii, cunoscut publicului din întreaga lume pentru aparițiile sale în seriale ca ”Beverly Hills, 90210” și ”Dr. Quinn”. Bărbatul, Nicholas Pryor, avea 89 de ani.

„Un om și un prieten excepțional”

Vestea tristă a fost dată de actorul Jon Lindstrom, care a postat un mesaj tulburător pe rețelele de socializare. „Nick a fost un om și un prieten excepțional. … A fost un mentor, un confident de încredere și o figură paternă, interpretând cu măiestrie roluri de părinte”, a spus acesta.

Moartea a fost confirmată de agentul său, Susan Tolar Walters pentru The Times. „Nicholas a fost un individ incredibil, atât în interior, cât și în exterior. Ne va lipsi foarte mult”, a postat acesta pe Instagram.

Nicholas Pryor a fost tatăl lui Tom Cruise într-un film

A murit actorul Nicholas Pryor

În filmul „Risky Business”, Nicholas Pryor a fost tatăl lui Tom Cruise. Iar în celebrul serial al anilor 90, „Beverly Hills, 90210” a intrat în pielea tatălui lui Kathleen Robertson.

Actorul s-a descurcat extraordinar într-un rol principal din primul sezon al serialului CBS, ”Love Is a Many Splendored Thing”, iar ulterior a arătat cât de talentat este în serialele ”All My Children” și ”The Edge of Night”.

Vedeta a avut apariții extraordinare în serialele „M*A*S*H”, „Eight Is Enough”, „Silver Spoons” și „Falcon Crest”. Au urmat roluri în „Legea L.A”, „Matlock”, „Doctor Quinn” sau „Verdict Crimă”. Ultimele sale apariții au fost cu trei ani în urmă, în seria „Marvel’s The Falcon and the Winter Soldier” și ”Halloween Kills.

Actorul are o fiică și doi nepoți

Pe numele său adevărat Nicholas Probst, vedeta s-a născut la 28 ianuarie 1935, în Baltimore. A absolvit Universitatea Yale și a jucat cu Drummond Players și Oregon Shakespeare Festival, printre alte trupe și teatre.

Probst, care și-a luat numele de scenă Pryor la sfârșitul anilor ’50, a fost remarcat și în multe piese pe Broadway.  S-a căsătorit cu Christine Belford, colegă de scenă în „Beverly Hills, 90210”. Actorul are o fiică, Stacey Pryor și doi nepoți Auguste și Avril Bas.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri