Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu nemărginit pentru Vlad Gherman din serialul Adela. E sfâșiat de durere. A pierdut cea mai dragă ființă

Doliu nemărginit pentru Vlad Gherman din serialul Adela. E sfâșiat de durere. A pierdut cea mai dragă ființă
Simpaticul actor Vlad Gherman este distrus. Deși medicii au încercat să facă imposibilul, nenorocirea s-a produs.

Vlad Gherman trece prin momente foarte grele. Coronavirusul i-a luat tot ce avea mai scump pe lume.

Vlad Gherman din serialul Adela, sfâșiat de durere. A pierdut cea mai dragă ființă

Cu doar puțin timp în urmă, Vlad Gherman a postat un mesaj tulburător pe rețeaua de socializare. Unul dintre cei mai apreciați actori din tânăra generație și-a pierdut bunica pe care a iubit-o enorm. Tânărul a mărturisit că boala a pus stâpânire pe trupul femeii cu doar o săptămână în urmă și nu s-a mai putut face nimic.

„S-a întâmplat atât de repede și nu a fost foarte dureros pentru ea, dar a fost devastator pentru noi”

„Dacă m-ar fi întrebat cineva ce cred eu despre Covid… aș fi spus că nu e așa o mare scofală. Da, sunt triplu vaccinat și da, cred ca există virusul ăsta. Dar nu mă așteptam să fie atât de nemilos. Cu sufletul rupt în bucăți vă spun că bunica mea a fost doborâtă de acest virus.

S-a întâmplat atât de repede și nu a fost foarte dureros pentru ea, dar a fost devastator pentru noi. În mai puțin de o săptămână plămânii ei au încetat să își mai îndeplinească funcția. Intubată la ATI, sedată, parcă visând ceva frumos, s-a dus lângă bunicul meu și lângă surorile ei.

Sfatul meu: vaccinați, nevaccinați… aveți grijă de voi și de cei dragi vouă pentru că virusul ăsta e cât se poate de real… O sa iau o scurtă pauză de social media, dar în continuare promit să vin cu videoclipul noii piese vinerea asta pe canalul meu de Youtube. Vă mulțumesc!”, au fost cuvintele triste ale actorului.

„Tu mi-ai citit prima poveste, tu îmi dădeai laptele cu ciocolată în biberon”

O altă palmă a primit-o Vlad de la viață în anul 2020, atunci când a înmormântat-o și pe cealaltă bunică. În anul 2020, Vlad Gherman și-a pierdut cealaltă bunică. „Vei rămâne mereu în inima mea așa cum ai fost tu: zâmbitoare și iubitoare. Tu mi-ai citit prima poveste, tu îmi dădeai laptele cu ciocolată în biberon, tu mă făceai să râd și când eram supărat. Bunica mea iubită… de astăzi ești un înger!”, a scris Vlad Gherman la vremea aceea.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre