Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa a fost sunat de mama lui să îi sară rapid în ajutor. Femeia era în trafic

Dorian Popa a fost sunat de mama lui să îi sară rapid în ajutor. Femeia era în trafic
Femeia se afla în trafic, în București, iar musculosul său fiu a ajuns la ea imediat. Iată ce s-a întâmplat!

Dorian Popa a avut emoții mari astăzi 2 noiembrie. Mama lui, Luminița Popa, l-a sunat cu voce speriată și l-a rugat să vină repede pe o șosea din Capitală. Dorian s-a urcat rapid în mașină și a ajuns aproape instant.

Mama lui Dorian Popa nu este din București și, uneori, traficul îi dă mari bătăi de cap. Aflată la volanul autoturismului ei personal, o mașină mică, roșie, destul de veche în comparație cu bolizii fiului ei, femeia a provocat un accident rutier.

Aflată într-o situație tensionată, doamna Popa l-a sunat imediat pe fiul ei, iar acesta nu a ezitat să îi sară în ajutor. Dar în primul rând, a încercat să o liniștească. S-a bucurat că femeia cea mai dragă din viața lui nu a fost rănită.

Autorul celebrului hit „Înoată Cheluțu” și-a rugat mama să-l urmeze cu mașina ei, care a suferit avarii, spre service-ul unde artistul își face tunning la mașini. Meșterii de acolo o vor îndrepta pe „furia roșie” și o vor face, probabil, ca nouă.

Ce mai face Dorian zilele acestea? Își împachetează curtea!

Curățenia de toamnă îl apasă pe cântăreț, deoarece dacă nu-și strânge acum mobilierul scump din curte și restul accesoriilor, acestea se vor deteriora o dată ce se instalează vremea rece. Dorian își dorește să pună în afara curții sale un container în care să depoziteze tot ce trebuie adăpostit, iar acum își face socoteli de unde poate procura unul. Va trebui să se ocupe și de piscină, să caute o firmă care să i-o pregătească pentru sezonul rece.

Cu căldura a rezolvat-o, așa cum v-am arătat într-un articol recent. Și-a pus centrală în loc să mai folosească aerul condiționat pentru încălzire.

Totodată, distracția din curte nu se încheie pentru musculosul cântăreț, deoarece are și o saună pe care o poate folosi în orice sezon.

Ce gest uimitor a făcut Ed Sheeran pentru copiii cu dificultăți de învățare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre