Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa nu are o perioadă bună. Mamișor a ajuns pe masa de operație

Dorian Popa nu are o perioadă bună. Mamișor a ajuns pe masa de operație
Sunt clipe grele pentru Dorian Popa, mama sa a ajuns la Spital, la Urgențe. Iar el nici nu a putut să stea lipit de ea, la spital.

Mamișor a ajuns pe masa de operație, fără drept de apel, decizia luând-o medicul. Când a constatat în ca stare gravă este femeia, acesta a hotărât: e musai să ajungă al bisturiu, și asta urgent.

Dorian Popa a trecut prin câteva momente de panică, cu două zile în urmă, când a trebuit să o ducă de urgență pe Mamișor la medic. Cântărețul le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat. Pe nimeni nu a surprins relatarea despre mama sa. E lucru știut, cei doi au o legătură superbă.

La spital s-a descoperit că mama lui Dorian Popa avea o piatră la rinichi, destul de mare, 14 mm. Imediat după  ce a consultat-o, medicul a dat verdictul.  Luminița Popa trebuie operată urgent.

Mamișor a ajuns pe masa de operație

Potrivit spuselor medicului, situația nu mai suportă amânare. Operația a avut loc vineri.

„Norocoşi noi că ne-a dat Dumnezeu vibe-ul ăsta extraordinar, că Mamişor este un zâmbet toată. Problema e că ea e un zâmbet, dar în interiorul ei se află o piatră de 14 mm. Mulţumim din suflet domnului doctor urolog (…), din suflet mulţumim pentru că a fost acolo alături de noi.

Mamişor voia să rezolve problema peste două săptămâni, că are o nuntă, doar că domnul doctor a zis: Nu, sâmbăta asta, dacă vreţi să mai ajungeţi la nuntă. Ca să nu mai zic cât o cert zilnic pentru că nu bea apă”, le-a spus Dorian Popa internauților.

Dorian nu a putut fi sâmbătă lângă Mamișor, pentru că a avut  două evenimente. El a fost la Timișoara și apoi a mai avut unul la București.

Luminița Popa, mama lui Dorian, a fost, vreme de 15 ani, solistă a Teatrului Liric din Constanța. Ulterior, a predat canto clasic la Colegiul Național de Arte “Regina Maria” din Constanța.

Sursa foto: Instagram

Cum s-a mutilat fosta „fată Bond”, vrând să întinerească. „Mi-au stricat fața. A fost cea mai mare greșeală din viața mea”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre