Simona Ionescu / Redactor Șef

Dramă în lumea sportului. Soția unui cunoscut fotbalist a fost omorâtă cu sânge rece

Dramă în lumea sportului. Soția unui cunoscut fotbalist a fost omorâtă cu sânge rece
Colegii unui cunoscut fotbalist din Paraguay, dar și întreaga țară, sunt profund îndurerați. Acesta și-a pierdut soția, după ce a fost ucisă de un grup de mafioți.

A fost model și influencer, era o frumusețe de femeie, dar a sfârșit într-un mod tragic.

Dramă în lumea sportului. Soția unui cunoscut fotbalist a fost omorâtă cu sânge rece

Specialiștii spun că organizațiile mafiote datează din perioada medievală, iar în ultimul secol acestea apar ca ciupercile după ploaie, trăind după deasupra legii. Prin teroare și crimă se impun și mafioții din Paraguay, care i-au luat viața Christinei Aranda, soția lui Ivan Torres, un fotbalist extrem de cunoscut în această țară, care joacă pentru clubul Olimpia din prima ligă.

A fost împușcată, alături de alte patru persoane

Sursele spun că în urmă cu doar câteva zile aceasta se afla la festivalul Ja’umina Fest din San Bernardino. La un moment dat, fără ca cineva să înțeleagă ce se întâmplă, s-au auzit focuri de arme.

Alături de alte persoane, a căzut sub bătaia gloanțelor și Aranda, care a fost grav rănită. Se crede că cei care au făcut uz de arme făceau parte dintr-un clan mafiot. Bărbații au ajuns la festival în căutarea unui traficant de droguri pe care doreau să se răzbune. Ulterior s-a aflat că și acesta a ajuns la spital. Polițiștii și procurorul au demarat imediat ancheta pentru a afla exact ce s-a întâmplat și să identifice persoanele care au tras.

Transportată la spital și intubată

Imediat la fața locului au ajuns medicii, iar Aranda a fost transportată la spital. Medicii au intubat-o și au resuscitat-o, încercând orice a fost omenește posibil ca să fie salvată. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic, pentru că tânăra a făcut un stop cardiac și a trecut la cele veșnice.

Aranda a lăsat în urmă trei copii. Soțul tinerei este distrus și nu știe cum va putea să trăiască fără iubirea vieții lui. „Așa îmi voi aduce aminte mereu de tine, dragostea mea, cu acel zâmbet și inimă mare”, a postat fotbalistul îndurerat pe rețelele de socializare.

Sursă foto: stiripesurse

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre