Simona Ionescu / Redactor Șef

Drama teribilă prin care a trecut Smiley când se afla în SUA. Piesa pe care au fredonat-o toți românii e despre tragicul eveniment

Drama teribilă prin care a trecut Smiley când se afla în SUA. Piesa pe care au fredonat-o toți românii e despre tragicul eveniment
Este unul dintre artiștii de top din România, dar puțină lumea știe drama trăită în urmă cu cinci ani. Îndrăgitul Smiley a mărturisit momentele cumplite prin care a trecut.

Este vorba despre tatăl lui Smiley, care a suferit un accident vascular cerebral. Foarte apropiat de părinții săi, artistul a povestit că experiența a fost foarte dureroasă deoarece nu se afla în țară, pentru a fi aproape de tatăl său, Ion Maria.

„Eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună’, a mărturisit Smiley în podcast-ul lui Damian Drăghici.

S-a refugiat în dormitor și a plâns

Momentul a fost unul foarte dificil, iar Smiley a recunoscut că a plâns foarte mult. S-a refugiat în dormitor și să plângă pentru că nu putea fi acasă, alături de familie în acele momente grele. În acele clipe de suferință a simțit că trebuie să scrie, să compună. Asta a și făcut, astfel că pe urma acestei suferințe a scos o piesă dedicată părinților săi, care o vremea fost printre peferatele românilor.

„După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: „Scrie, scrie, scrie!’. Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: Îmi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des’a mărturisit Smiley în podcast-ul lui Damian Drăghici.

„Am fost tot timpul apropiat de ai mei”

Un artist complet, iubit de milioane de români, Smiley a ales ca viața sa personală să fie ținută departe de lumina reflectoarelor. Despre părinții săi nu se știe mare lucru. Interpretul a povestit că tatăl său a fost pilot de avion în cadrul Ministerului Apărării Naționale, după care a ocupat postul de director la o fabrică de pâine din Cernica. Ioana Maria, mama artistului, este contabilă. În tinerețe a lucrat la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești, iar mai târziu, când Smiley a intrat în lumea muzicii, ea a început să se ocupe de studioul fiului ei, dar și de casa de discuri HaHaHa Production.

„Datorită lor sunt ceea ce sunt acum. Eu sunt rezultatul lor. N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac. Spre exemplu, tata n-a fost de acord să mă apuc de cântat în formatia Simplu. Probabil că asta m-a și motivat. Fară să-și dea seama, ei mă motivează tot timpul. Chiar și când și-au propus să mă descurajeze. Am fost tot timpul apropiat de ai mei’, declara Smiley.

Foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre