Simona Ionescu / Redactor Șef

Drogurile îi fac probleme mari lui Burcea. Ultimele noutăți

Drogurile îi fac probleme mari lui Burcea. Ultimele noutăți
Pe lângă divorțul în instanță de fosta sa soție, cântăreața Andreea Bălan, George Burcea mai are și alte probleme. Mari.

Drogurile îi fac probleme mari lui Burcea. Ultimele noutăți sunt că acesta a ajuns să fie trimis în judecată, după ce a fost prins drogat la volan. Fostul soț al Andreei Bălan a fost prins de Poliție în urmă cu un an. Era drogat și conducea mașina. Se întâmpla exact în perioada în care actorul și cântăreața decideau să pună punct căsniciei lor din care s-au născut două fetițe adorabile.

Între timp, pe lângă procesul de divorț, care e în curs, a mai început și procesul în care George Burcea a fost trimis în judecată pentru conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, aflându-se sub influenta unor substanțe interzise.

Drogurile îi fac probleme mari lui Burcea

George Burcea așteaptă verdictul instanței.  Amintim că în urma analizelor biologice prelevate la momentul respectiv, s-a aflat că fostul soț al artistei consumase cocaină.

Ancheta în acest caz a fost finalizată la începutul lunii mai. Procurorii au trimis rechizitoriul instanței. În primă fază, judecătorii trebuie să stabilească legalitatea actului de urmărire penală, după care procesul va începe efectiv.

Articolul 336 din Noul Cod Penal, sub incidența căruia intră fapta comisă de George Burcea, prevede pedepse de la 1 la 5 ani de închisoare sau amendă, în cazul persoanelor „aflate sub influența unor substanțe psihoactive, care conduc un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere”. Pedeapsa este identică cu cea dată șoferilor care sunt surprinși cu o alcoolemie mai mare de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

A recunoscut

Pe de altă parte, până la această întâlnire nefericită cu oamenii legii, George Burcea nu a avut alte abateri. Pe numele lui nu există antecedente penale și nici măcar amenzi de circulație. Acest lucru îl poate ajuta să scape, cel mai probabil, fără pușcărie. În plus, în seara de  21 februarie 2020, când a fost oprit de oamenii legii la numai câteva străzi distanță de casa în care locuia cu Andreea Bălan, George Burcea a recunoscut totul.

„Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă”, a și mărturisit actorul într-un interviu.

Horoscop Minerva – 7 mai. Se prefigurează o criză care vizează veniturile. O zodie e cu noroc la promovare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre