Simona Ionescu / Redactor Șef

După 20 de ani, actorul Dan Bordeianu spune de ce s-a ales praful de iubirea lui cu Adela Popescu

După 20 de ani, actorul Dan Bordeianu spune de ce s-a ales praful de iubirea lui cu Adela Popescu
La două decenii de la premiera telenovelei „Numai iubirea”, actorul Dan Bordeianu povestește de ce numai iubirea nu a fost de ajuns în relația sa cu Adela Popescu. Cei doi au format, ani la rând, un cuplu, pe ecrane și în viața reală, trăind, în paralel, pasiunea dragostei, la filmări și acasă.

Dan Bordeianu a spus, după 20 de ani, de ce s-a ales praful de iubirea lui cu Adela Popescu. Relația începuse pe platourile de filmare și părea să se îndrepte spre o căsătorie. În „Numai iubirea”, prima telenovelă românească, Dan Bordeianu și Adela Popescu jucau rolurile unor îndrăgostiți. Ei s-au îndrăgostit și în viața reală, iar relația lor a fost extrem de mediatizată la acea vreme, transformându-i într-unul dintre cele mai populare cupluri din showbizul românesc. Doar că, după câțiva ani de relație, din Numai iubirea a rămas Nu mai exista iubirea.

Actorii Dan Bordeianu și Adela Popescu ajunseseră să trăiască în viața reală scenele de dragoste din telenovela în care jucau

„Adela nu era actriță la acea vreme și nu avea experiență, dar avea un talent remarcabil! Era extrem de rapidă în a învăța și era foarte naturală. Reacția ei era un mare ajutor în interpretare. M-am îndrăgostit profund de ea!”, a mărturisit actorul într-o ediție specială a emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde”. Prima telenovelă românească a generau audiențe record și pentru Pepe, artistul care interpreta melodia oficială a genericului.

Dan Bordeianu spune de ce s-a ales praful de iubirea lui cu Adela Popescu

Cele două vedete au avut o relație care a durat trei ani. Conform actorului Dan Bordeianu, relația „a fost influențată de mediu”. În momentul în care el a decis să se îndepărteze de acel mediu, lucrurile au început să se complice, iar relația s-a deteriorat.

Actorul Dan Bordeianu este acum tată de fete, căsătorit cu o femeie din afara showbiz (Instagram)

În plus, fiind vedete cu mare vizibilitate, simțea că presiunea pusă pe ei era uriașă. Iar acest lucru a adâncit ruptura dintre ei, iar relația nu a putut fi salvată. „Nu pot spune că a fost o pasiune intensă. Ne-am îndrăgostit și…”, își aduce aminte actorul.

Actorii erau logodiți când s-au despărțit. Au circulat zvonuri

Până la despărțire însă, au avut inclusiv planuri de nuntă și chiar s-au logodit. Apoi,  relația lor s-a încheiat brusc în 2007. Bordeianu a recunoscut că logodna personajelor din telenovelă a coincis cu angajamentul lor în viața reală, așa cum a dezvăluit inclusiv scenaristul Eugen Patriche la momentul respectiv.

Adela Popescu și Radu Valcan au găsit fericirea împreună (Instagram)

Existau speculații conform cărora infidelitatea ar fi fost cauza despărțirii, mai precis o presupusă aventură a lui Dan Bordeianu cu o figurantă din altă telenovelă. Zvonul nu a fost însă confirmat niciodată.

La opt ani de la despărțirea lor, Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au căsătorit. Ea este căsătorită cu actorul și prezentatorul Radu Vâlcan și au împreună trei băieți, în timp ce  el are o soție din afara showbiz-ului și două fete.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri