Simona Ionescu / Redactor Șef

După luni de zile, prințesa Charlene de Monaco a venit acasă la soț și copii. Ce se întâmplă cu ea

După luni de zile, prințesa Charlene de Monaco a venit acasă la soț și copii. Ce se întâmplă cu ea
După ce a stat luni de zile într-o clinică secretă, în Elveția (după cum a relatat presa franceză), Prinţesa Charlene de Monaco, a revenit acasă, în Principat. Ea a petrecut cea mai mare parte din anul 2021 în țara ei natală, Africa de Sud, unde s-a îmbolnăvit și din cauza aceasta nu a putut reveni acasă. Apoi au fost și alte complicații.

Prinţesa Charlene „a revenit de curând în Monaco”, a anunţat, sâmbătă, Palatul princiar într-un comunicat, citat de AFP. „În acord cu medicii ei şi în condiţiile în care convalescenţa sa este pe calea cea bună, alteţele lor au convenit împreună ca prinţesa Charlene să poată să îşi continue de acum înainte convalescenţa în principat, alături de soţul ei şi de copiii lor. (…)

Următoarele săptămâni ar trebui să îi permită prinţesei să se însănătoşească complet şi să poată să îşi reia progresiv activităţile oficiale. Pentru a facilita vindecarea sa completă, prinţesa Charlene are încă nevoie de calm şi linişte”, a precizat Palatul princiar monegasc.

Prințesa Charlene mai are nevoie de câteva luni ca să ăși revină complet

Prințesa Charlene este soția prințului Albert de Monaco, iar împreună au doi copii, gemeni, un fiu și o fiică.  În data de 23 noiembrie, o sursă din anturajul casei princiare din Monaco, a dezvăluit pentru AFP că prinţesa Charlene, fostă înotătoare de nivel olimpic, a fost internată „într-o clinică specializată în urma unei stări mari de oboseală asociate slăbiciunii sale”. Peste o lună, oficialii Principatului au transmis că însănătoşirea prinţesei Charlene „ar trebui să dureze alte câteva luni”.

Internată pentru recuperare, prințesa a lipsit de la aniversarea țării ei adoptive, dar și de la o ceremonie organizată de Crucea Roşie din Monaco, la care anunţase iniţial că urma să participe. De asemenea, a lipsit de la aniversarea celor doi copii ai ei, iar sărbătorile de iarnă nu le-a petrecut cu familia.

Amintim gestul emoționant făcut de cei doi copii ai prințesei Charlene, prinţul moştenitor Jacques de Monaco şi sora lui geamănă Gabriela, în vârstă de şase ani, care au apărut în balconul oficial al Palatului princiar monegasc cu mesaje de afecţiune adresate mamei lor.

Prințesa încearcă să salveze rinocerii din Africa

În vârstă de 44 de ani, prinţesa Charlene, soţia prinţului Albert al II-lea de Monaco, a revenit în principat pe 8 noiembrie. În timpul cât s-a aflat în Africa de Sud aceasta a suportat o intervenţie chirurgicală sub anestezie generală (la începutul lunii octombrie), ultima procedură dintr-o serie de operaţii provocate de o infecţie ORL contactată acolo.

Ce face de fapt prințesa de Monaco în Africa. Ultimele noutăți

Pe durata șederii în țara ei natală, prințesa s-a implicat într-o campanie amplă de protejare a faunei sălbatice, în special a rinocerilor, care deseori sunt uciși de braconieri, pentru cornul lor. Înainte să plec, în ianuarie 2021, ea a avut o ultimă apariție oficială, alături de prinţul Albert al II-lea de Monaco. Lumea a apreciat noua ei tunsoare, cu capul ras, pe părțile laterale,  un stil nemaiîntâlnit în familiile regale, și, altfel, extrem de îndrăzneț în general.

Presa tabloidă a anunțat divorțul

Pe 25 august 2021, prinţesa Charlene a publicat pe Instagram câteva fotografii alături de soţul ei şi de copiii lor, când aceștia au vizitat-o în Africa de Sud. Ea nu a putut însă reveni în țară, dat fiind faptul că era bolnavă și nu putea face o călătorie cu avionul. Astfel, ea a revenit abia câteva luni mai târziu.

Charlene Lynette Wittstock, pe numele ei „civil”, fosta înotătoare olimpică s-a căsătorit cu prinţul Albert al II-lea de Monaco în anul 2011. Căsnicia lor nu a fost ocolită de probleme. S-a știut că a fugit de la propria nuntă și a fost convinsă să revină. În plus, ea se confruntă cu situații neplăcute privind viața amoroasă a soțului ei.

Prințul are doi copii nelegitimi, iar acum a apărut și un al treilea, nerecunoscut încă. Acest lucru a dat apă la moară tabloidelor să insinueze un divorț la orizont.  Cea de-a zecea aniversare a căsătoriei lor nu a putut fi sărbătorită în luna iulie în principat, din cauza acestei absenţe.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre