Simona Ionescu / Redactor Șef

După soarele din L.A., Smiley a îmbrăcat haina lungă de blană ca să întâlnească Diaspora

După soarele din L.A., Smiley a îmbrăcat haina lungă de blană ca să întâlnească Diaspora
Smiley este unul dintre artiștii  foarte iubiți de publicul din România și nu numai. Mereu capabil să se reinventeze și să lanseze melodii care devin hit-uri, acesta oferă de fiecare dată show-uri remarcabile. Dacă despre alții s-au mai auzit „povești” cu fițe de la concerte, în cazul lui Smiley, niciodată.

După căldura din Los Angeles, Smiley a îmbrăcat haina lungă de blană, ca să nu înghețe de frig. A avut un motiv anume care i-a bucurat pe mulți români. Artistul a petrecut mai bine de o lună de zile peste Ocean, în America. El a stat în Los Angeles, la soare și căldură, unde a lucrat cu trupa sa într-un studio de înregistrări. Familia l-a însoțit, astfel că în weekenduri, Smiley și Gina au făcut excursii împreună cu fiica lor, Josephine. Aceasta a fost și sărbătorită acolo, împlinind, pe pământ american vârsta de 3 ani.

Smiley și-a cumpărat haină lungă de blană ca să nu înghețe de frig în Canada

Dacă, între timp, Gina Pistol a revenit în România, Smiley a rămas în continuare peste ocean. A trecut granița și a fost nevoit să îmbrace o haină groasă de blană din cauza frigului.

Smiley a îmbrăcat haina lungă de blană

Smiley a îmbrăcat haina lungă de blană și s-a lăudat cu ea. Este echipamentul necesar pentru o vizită în Canada, acolo unde rămâne aproape o săptămână. E tare frig acolo, iar zilele trecute a și nins chiar într-unul din orașele unde va cânta. Smiley și band-ul său au avut primul concert noaptea trecută, în Toronto, iar peste câteva zile urmează al doilea, în Montreal.

Înainte de concret, artistul și trupa sa au urcat în celebrul turn National Canadian, înalt de 553 de metri, apoi s-au răsfățat cu mâncare indiană.

Deși a stat aproape două luni pe continentul american, Smiley a programat numai două concerte, în rest fiind ocupat cu înregistrarea de noi piese și munca la ele. Pentru concerte, Smiley a plecat, după mijlocul lunii martie, în Canada. Astfel, în data de 17 martie Smiley a concertat în Toronto, iar pe 20 martie, va susține un concert în Montreal. Românii din diaspora au plătit între 118 și 20 de dolari pentru un loc la comncert, în fincție de proximitatea scenei, biletele fiind sold-out încă de luna trecută.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre