Simona Ionescu / Redactor Șef

Ea a înlocuit-o pe fiica lui Anghel Iordănescu! Decizia a fost luată încă din pandemie

Ea a înlocuit-o pe fiica lui Anghel Iordănescu! Decizia a fost luată încă din pandemie
Fiica lui Anghel Iordănescu a făcut o schimbare mare în viața ei de familie, la doar doi ani de la nunta cu Teodor Măgureanu. Cea care i-a luat locul își pregătea terenul încă din pandemie.

Fiica lui Anghel Iordănescu, Maria, s-a căsătorit în 2022 cu Teodor Măgureanu, bărbatul care i-a furat inima și despre care spunea că „am simțit că este omul cu care voi rămâne toată viața după prima, a doua lună de relație”. La doi ani de la nuntă, Maria Iordănescu a luat o decizie în legătură cu cariera ei. 

Maria Iordănescu a devenit mama unei fetițe anul trecut
Foto: Instagram

În 2023, Maria Iordănescu a devenit și mamă, dând naștere unei fetițe. Nu a stat prea mult acasă, ci s-a întors la pupitrul știrilor din sport de la Prima TV, la doar 8 luni de când fiica ei a venit pe lume. La scurt timp însă, fiica lui Anghel Iordănescu a luat o decizie importantă: a decis să se retragă de la știri, pentru a dedica mai mult timp familiei, adică fiicei și soțului ei. 

Alice Stroescu i-a luat locul 

Cea care i-a luat locul este Alice Stroescu, o tânără superbă, fostă jurnalistă la Aleph News. Alice a povestit că decizia de a ajunge cândva la Prima TV a fost luată încă din pandemie, atunci când și-a văzut prietena angajată acolo cum dădea live-uri din teren. 

Alice Stroescu, fostă jurnalistă la Aleph News, este cea care i-a luat locul Mariei Iordănescu
Foto: Instagram

„Pentru mine jurnalismul e ca un microb, m-am lăsat «infectată» şi nu vreau să mai scap de el. Într-un fel, Prima TV e motivul pentru care am făcut primul pas ca să intru în lumea televiziunii. 

În timpul pandemiei mă uitam la TV şi o vedeam pe prietena mea, proaspăt angajată, cum dădea live-uri de pe teren, la Focus 18. Atunci mi-am zis «E clar, simt că asta trebuie să fac». Şi asta am făcut”, a mărturisit Alice Stroescu pentru televiziunea a cărei proaspăt angajată este. 

Mama ei a simțit că este destinată să facă televiziune 

„Din acel moment a început o călătorie de 4 ani care acum m-a adus aici, la voi în redacţie, şi unde am cunoscut o echipă dedicată, relaxată, şi mai presus de toate, o echipă formată din oameni”, a mai spus tânăra jurnalistă. 

De altfel, cu toate că Alice mărturisește că nu și-a dorit dintotdeauna să facă televiziune, mama ei a știut intuitiv că acesta este destinul ei. 

Alice Stroescu în Capri, Italia

„Eu atunci când eram mică nu mi-am dorit să ajung la televizor. Eu habar nu aveam ce îmi doresc, dar cumva pare că mama mea ştia, şi, parcă numele mi-a fost și predestinat. Mama admira, înainte ca eu să mă nasc, o prezentatoare pe nume Alice. Și atât de mult îi plăcea de ea încât și pe mine m-a botezat astfel. Ani mai târziu, eu, Alice Stroescu, am ajuns să prezint ştirile”, a mai spus Alice. 

Noua prezentatoare a știrilor sportive adoră călătoriile 

„Nu ştiu prea multe despre mine. Aflu lucruri noi în fiecare zi iar asta e fascinant. Ce ştiu sigur însă e că îmi place mult iubirea şi iubesc să fiu în faţa camerelor, iubesc platourile, iubesc natura, iubesc oamenii, iubesc animalele”, mărturisește știrista. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alice Stroescu (@alice.stroescu)

De altfel, Alice iubește călătoriile, iar contul ei de Instagram este dovada vie a acestui lucru. Acolo, jurnalista își ține fanii la curent cu toate locurile în care merge, pe care le imortalizează prin fotografii. Ultimele destinații de vacanță alese de Alice Stroescu au fost Grecia și Italia, semn că și-a reîncărcat bateriile și s-a pregătit pentru toamnă, care a debutat cu prezența ei la pupitrul știrilor sportive de la Prima TV. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri