Simona Ionescu / Redactor Șef

Sorana Cîrstea a luat o decizie majoră legată de relația cu Țiriac. Imaginea asta spune tot

Sorana Cîrstea a luat o decizie majoră legată de relația cu Țiriac. Imaginea asta spune tot
Pentru tenismena Sorana Cîrstea, ultimele luni nu au fost deloc ușoare. Ea a fost nevoită să se retragă din competiții, a suferit o intervenție chirurgicală, iar acum se recuperează. Abia așteaptă să poată reveni pe teren.

În timp ce își îngrijește sănătatea, Sorana Cîrstea a luat o decizie majoră legată de relația cu Țiriac. Imaginea pe care a postat-o spune tot, mai ales că este distribuită într-o zi cu totul specială. Nu este singura care a făcut un gest important.

Fiul lui Țiriac junior îi mulțumește tatăului „pentru tot”. A învățat multe de la el (Instagram)

Duminica aceasta este o mare sărbătoare în familia lui Ion Țiriac. Miliardarul celebrează momentul în care, în urmă cu 48 de ani, a devenit tată pentru prima dată. A inițiat, atunci, o tradiție respectată în familia sa: primul născut primește prenumele tatălui. Fiul său cel mare se numește Ion Alexandru Țiriac. La rândul său, când a devenit tată, acesta și-a botezat fiul Alexander Țiriac.

Sorana Cîrstea a luat o decizie majoră legată de relația cu Țiriac

Alexandru Ion Țiriac este fiul cel mare al miliardarului român Ion Țiriac, din relația acestuia cu Mikette von Issenberg. El mai are doi copii alături de Sophie Ayad, pe Karim și pe Ioana.

Alexandru Ion Țiriac are o relație cu Sorana Cîrstea. Cei doi s-au ținut departe de lumina reflectoarelor. Fotografiile postate de cei doi împreună se pot număra pe degetele de la o mână. Și, în plus, acestea au fost distribuite în secțiunea „story” pe conturile lor de socializare, de unde dispar după 24 de ore. Vara aceasta, Ion Ion Țiriac și Sorana au postat recent o fotografie împreună, iar fiul miliardarului român a numit-o pe sportivă „raza lui de soare”.

De ziua lui, Sorana Cîrstea a distribuit o poză rară împreună cu iubitul ei (Instagram)

Fiul lui Ion Țiriac a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc, de care a divorțat în 2017. Cei doi au împreună doi băieți, care locuiesc alături de mama lor, în Dubai.

Duminică, de ziua lui, Sorana Cîrstea i-a făcut o mare surpriză. A postat o fotografie plină de afecțiune, în care îl îmbrățișează pe iubitul ei. „La mulți ani persoanei mele favorite din întreaga lume”, a scris, în limba engleză, tenismena.

În imagine, ea poartă un blazer Chanel, iar iubitul este îmbrăcat într-un tricou Christian Dior. Cei doi s-au fotografiat la restaurant, iar tenismena și-a însoțit postarea de o inimioară roșie.

Familia și prietenii lui Țiriac junior, nu mai prididesc cu mesajele

Și fiul cel mare al lui Ion Țiriac și-a felicitat tatăl într-un mod original. Alexander Țiriac este un adolescent atipic, bine crescut și educat, pasionat de sport, la fel ca tatăl și bunicul său patern. El i-a scris tatălui, alături de care a surprins un instantaneu: „La mulți ani! Mulțumesc pentru tot”.

Țiriac junior a fost felicitat de sora sa mai mică, ioana, cu ocazia aniversării (Instagram)

Și sora sa, Ioana, a găsit inspirație să îl felicite. Ea a postat nu una, ci două fotografii împreună. Una este veche, de când ea era doar un bebeluș. În a doua imagine, cei doi frați sunt îmbrăcați în negru, în ținute foarte elegante, care amintesc de moda din „Familia Addams”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri