Simona Ionescu / Redactor Șef

Țiriac junior și Sorana Cîrstea, în zi de mare sărbătoare. Se păstrează însă secretul

Țiriac junior și Sorana Cîrstea, în zi de mare sărbătoare. Se păstrează însă secretul
Este un moment aparte în viața lui Ion Alexandru Țiriac. Fiul celebrului tenismen, cunoscut și ca Ion Ion, nu s-a mai abținut și a dezvăluit asta pe rețelele sociale. De obicei nu face astfel de gesturi, mai ales că o implică și pe femeia care îi e alături în ultimii ani.

Pentru Țiriac junior și Sorana Cîrstea este o zi de mare sărbătoare. Chiar dacă s-au afișat, păstrează însă secretul.  Pe contul de Instagram al tenismenei, care ocupă în prezent locul 29 la individual în clasamentul WTA, felicitările curg în valuri. Azi e ziua ei, Sorana împlinind 34 de ani.

Țiriac junior i-a transmis iubitei sale, tenismena Sorana Cîrstea, un mesaj emoționant de ziua ei (Instagram)

De câțiva ani, frumoasa sportivă este iubita lui Țiriac junior și, chiar dacă acesta o însoțește deseori în turnee și la antrenamente, cei doi păstrează o mare discreție în ceea ce privește relația. De altfel, mult timp  lumea mondenă nici nu era convinsă că ei formează cu adevărat un cuplu.

Țiriac junior și Sorana Cîrstea păstrează însă secretul

De ziua Soranei Cîrstea, Țiriac junior nu s-a mai abținut și a postat „la derută” o fotografie a acesteia pe contul său de Instagram.  Chiar dacă cifra menționată în postare nu reprezintă vârsta ei, fiind pesemne, un detaliu pe care doar ei doi îl știu, Ion Alexandru Țiriac lasă de înțeles cât de mult o iubește. Cei doi țin secretă petrecerea aniversară, cum de altfel țin secrete cele mai multe detalii din viața lor.

Declarație de dragoste în direct, fără intenție

Relația dintre Sorana Cîrstea și Țiriac Junior a început al scurt timp după ce tânărul s-a despărțit de Ileana Lazariuc, alături de care a avut o căsnicie de 10 ani încununată cu aducerea  pe lume a fiilor lor. Abia acum trei ani a devenit foarte clar pentru toată lumea că ei doi sunt împreună. S-a întâmplat după un meci al sportivei la Istanbul, unde, din anumite motive, Țiriac junior nu a ajuns.

La momentul respectiv, fără să intenționeze asta, Sorana Cîrstea a făcut o declarație în direct pentru Ion Alexandru Țiriac. „Te iubesc! Ești viață mea! Și de abia aștept să fiu în brațele tale”, a spus aceasta imediat ce a încheiat, victorioasă, finala de la Istanbul. Sorana Cîrstea va ajunge pe locul 58 în lume după acest meci. La finalul meciului, primul gând al sportivei a fost să își sune iubitul și să îi spună cât de mult îl iubește. Declarația s-a auzit curat-lacrimă în transmisia live care continua meciul, oferită de Digisport.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre