Simona Ionescu / Redactor Șef

El este feblețea Lidiei Buble și s-a rugat la Dumnezeu să-i trimită o ceată de îngeri. A cucerit-o pe viață

El este feblețea Lidiei Buble și s-a rugat la Dumnezeu să-i trimită o ceată de îngeri. A cucerit-o pe viață
După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, Lidia Buble a încercat să-și țină viața personală cât mai departe de ochii curioșilor. Nu întotdeauna i-a reușit.

A avut parte de ceva aventuri, dar își dorește bărbatul care să o facă fericită și să o ducă în fața altarului. Are pe cineva în vizor Lidia Buble?

El este feblețea Lidiei Buble și s-a rugat la Dumnezeu să-i trimită o ceată de îngeri. A cucerit-o pe viață

Lidia Buble îl așteaptă pe Făt-Frumos și până atunci se bucură de un celebru actor de la Hollywood. E vorba de Johnny Deep, pe care artista spune că-l adoră și este fleblețea ei. Atât de mult îl place, încât spune că nu s-a mișcat din fața televizorului ca să urmărească procesul dintre el și fosta soție și a înălțat rugăciuni Divinității ca să iasă basma curată.

„Doamne, trimite Tu armata ta de îngeri să fie totul bine!”

„Am făcut și o postare pe profilul meu de Instagram, legat de treaba asta. Nu pot decât să mă bucur că feblețea vieții mele a ieșit învingător.

Știam. M-am rugat: „Doamne, trimite Tu armata ta de îngeri să fie totul bine!” Chiar mă bucur mult. Bineînțeles că m-am uitat. Sunt cu ochii pe el în continuare”, a dezvăluit Lidia Buble pentru Ego.

Vacanță de vis în Grecia

Pe de altă parte, artista a plecat într-o binemeritată vacanță în Grecia și e super fericită. Ea a mărturisit că nu e pentru prima dată când calcă pe pământ elen, dar parcă niciodată nu s-a bucurat mai mult de peisaj ca acum. „Am revenit în Grecia după niște ani buni. Prima dată am venit când aveam vreo 14 ani (…) Nu am avut timp să vizitez.

Apoi am mai venit o dată, dar nici atunci nu am avut cum, am stat foarte puțin. Acum m-am reîntors și sunt atât de fericită că sunt aici. Este prima mea vacanță din vara asta, am să încerc să profit de fiecare clipă la maxim. Vreau să mă bucur de această vacanță.”, a spus vedeta pe contul său de socializare.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre