Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Băsescu candidează din nou. Când o mai face și pe asta?

Elena Băsescu candidează din nou. Când o mai face și pe asta?
Elena Băsescu este mămică a trei copilași, care îi ocupă aproape tot timpul. Iată că Eba nu are stare și candidează din nou. A fost europarlamentar, iar acum vrea să fie deputat de Constanța.

E bătut în cuie! Elena Băsescu (40 de ani) e prima pe lista de candidați la Camera Deputaților a Partidului Mișcarea Populară (PMP). Pe vremuri era considerată “fata lu’ tata”, o prințesă răsfațată, preocupată de modă. Iată că Elena Băsescu (40 de ani) s-a schimbat radical: acum este mamă, gospodină, iubită grijulie și femeie de afaceri.

Când o mai face și pe asta? EBA candidează din nou

Pe 4 iunie 2018, mezina fostului preşedinte Traian Băsescu l-a făcut tătic de fată, Anastasia, pe noul ei iubit, afaceristul Cătălin Tomată (26 de ani), iar după aceea și-a deschis o afacere cu haine pentru copii.

Ceilalți doi copii ai Elenei Băsescu, Sofia Anais (6 ani) și Traian Jr. (4 ani), sunt fericiți și nu par că suferă că tăticul lor s-a însurat din nou. Nici nu prea au amintiri multe despre el, pentru că erau prea mici în septembrie 2016, când părinții lor au divorțat. Anastasia (foto) e prea mică și nu înțelege încă de ce tatăl ei nu mai este în familie. Îi e de ajuns că se joacă cu frățiorii ei mai mari.

Cu trei copii mici, Elena Băsescu intră din nou în politică.

Fostul europarlamentar Elena Băsescu, fata cea mică a fostului preşedinte al României Traian Băsescu, va candida la alegerile parlamentare pe lista Partidului Mişcarea Populară Constanţa. Este membru fondator al PMP.

Astăzi, 15 octombrie, Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară a validat listele organizației județene P.M.P. Constanța pentru alegerile parlamentare. Lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz,a anunțat PMP.

La Bucureşti, președintele PMP Eugen Tomac deschide lista la Cameră, iar la Senat Cristian Diaconescu, fost ministru de externe.

Cap de listă la Timişoara este Mihail Neamţu, iar cunoscutul fotbalist Dorinel Munteanu deschide lista senatorilor PMP din judeţul Cluj, a mai anunţat Eugen Tomac.

De ce candidează Elena Băsescu la Constanța

”Am decis să accept candidatura, am decis să accept să candidez pentru un loc de deputat la Constanţa. De ce la Constanţa? Pentru că e a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii, am căpatat o dimensiune nouă, mi-am dat seama că statul nu sprijină familiile monoparentale. De aceea doresc să ofer PMP o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială. Nu mă voi lansa în lupte în Parlament. Voi dori doar să construiesc din experienţa mea proprie, acea de mamă singură a trei copii”, a afirmat Elena Băsescu.


Gina Pistol, pofte de graviduță, în timpul filmărilor „Chefi la cuțite”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre