Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Băsescu se scaldă în ape tulburi. A renunțat la politică, acum își închide și afacerile

Elena Băsescu se scaldă în ape tulburi. A renunțat la politică, acum își închide și afacerile
Ceva se întâmplă cu fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu în ultima perioadă. Ceva nu mai funcționează cum trebuie.

După ce a părăsit viața politică, Elena Băsescu s-a apucat de afaceri. Doar că nu a ieșit cum și-a dorit și acum a pus frână.

Elena Băsescu se scaldă în ape tulburi. A renunțat la politică, acum își închide și afacerile

În perioada pandemiei, părea că Elenei Băsescu i s-au deschis toate drumurile. Fiica lui Băsescu s-a apucat să vândă măști de protecție, dar și hăinuțe pentru copii. Sub emblema EBA Kids ea a făcut hăinuțe asortate pentru copii și părinți și a fost extrem de fericită, mai ales că a spus bazele afacerii când era în pregătiri pentru botezul fiicei sale.

„Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar, la botezul Anastasiei, Sofia a fost cea care şi-a dorit să fie ca mama”, a spus Elena Băsescu când și-a deschis firma.

Societatea a mers pe minus

Potrivit informațiilor oferite de economica.net, chiar în anul în care a inaugurat afacerea, firma Elenei Băsescu a strâns datorii de aproape 14.000 de lei. Și a ținut-o tot așa, fără nici un fel de profit… Strânsă cu ușa, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, la începutul acestui an, bruneta și-a închis firma.

Hainele se vând online

Hainele realizate și vândute de Elena Băsescu se pot cumpăra cum doar de pe o platformă online, iar prețul pentru o rochiță pentru fetițe ajunge și la 300 de lei. Același model, dar pentru mame se ridică la 500 de lei. Tot în pandemie, Elena a început să vândă măști pentru copii și adulți, reutilizabile.

S-a tunat din nou

Chiar dacă nu îi merge bine din punctul de vedere al carierei, se pare că Elena Băsescu nu duce lipsă de bani. Nu de altceva, dar recent ea a apărut într-o fotografie schimbată total. Bruneta și-a injectat din nou buzele și, cel mai posibil, a umblat și la silicoane, bustul ei fiind unul perfect și invidiat de doamne și domnișoare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre