Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Udrea: ”Două mari iubiri din viața mea!” Poză emoționantă

Elena Udrea: ”Două mari iubiri din viața mea!” Poză emoționantă
Când i-a fost bine și când i-a fost rău, Elena Udrea s-a bazat pe dragostea necondiționată pe care i-o poartă mama ei, Maria Veliceasa. Aceasta a fost sărbătorită de Sfânta Maria, împreună cu micuța Eva Maria.  ”La mulți ani, celor două mari iubiri din viața mea!”

Maria Veliceasa (69 de ani) a fost sărbătorită de Sfântă Maria, împreună cu adorabila ei nepoțică, Eva Maria. ”La mulți ani, celor două mari iubiri din viața mea!”, a scris Elena Udrea pe Internet și a postat o fotografie emoționantă cu cele două sărbătorite.

Elena Udrea: ”Două mari iubiri din viața mea!”

Fetița Elenei Udrea, Eva Maria, va împlini 2 anișori pe 20 septembrie. Poartă numele Sfintei Maria, la fel ca și bunica ei. Este bucuria familiei și crește înconjurată de dragoste. Bebelușa s-a grăbit să vină pe lume, iar bunica Maria a plecat val-vârtej în Costa Rica, unde Elena Udrea fugise de o condamnare urâtă. La fel a făcut și tăticul ei, Adrian Alexandrov,  care a lăsat tot și a plecat să își vadă copilul.

Tăticul Adrian Alexandrov este topit de dragul fetiței sale Eva Maria

Pe 20 septembrie 2018, Elena Udrea a adus pe lume o fetiţă cu ochii albaştri. De atunci, viața Elenei Udrea s-a schimbat complet. Micuţa Eva Maria este cea mai importantă persoană din viaţa fostului ministru al turismului.

Când s-a născut Eva Maria, Adrian Alexandrov a scris pe Facebook:

„Astăzi, ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă ( se pare că seamănă cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aştept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!”, scria atunci logodnicul Elenei Udrea.

De curând s-a zvonit că Elena Udrea ar fi din nou însărcinată. „Elena Udrea nu este gravidă. Cei doi poartă prea multă iubire momentan pentru Eva pentru un alt bebe. Dar nu spunem nu, poate peste un an sau doi”, a declarat Adrian Alexandrov la „Antena Stars”.

Fetița Elenei Udrea a fost botezată în țară

Fostul ministru al turismului Elena Udrea (46 de ani) a stat un an și jumătate în Costa Rica, unde a fugit când a aflat că va fi condamnată. După un timp, a fost ridicată de pe stradă de Interpol și a ajuns într-o pușcărie pentru femei. A fost eliberată înainte de Crăciun, în 2018. S-a întors în țară și a decis să îşi boteze fetiţa chiar la un an de când a adus-o pe lume. Astfel, Eva Maria a fost creștinată de ziua ei, pe 20 septembrie.

Odată cu botezul și aniversarea, fetiţa a avut parte şi de ceremonia numită în tradiţia românească „ruperea turtei”, pentru fetițe, atunci când ele împlinesc vârsta de 1 an.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre