Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Udrea: ”Două mari iubiri din viața mea!” Poză emoționantă

Elena Udrea: ”Două mari iubiri din viața mea!” Poză emoționantă
Când i-a fost bine și când i-a fost rău, Elena Udrea s-a bazat pe dragostea necondiționată pe care i-o poartă mama ei, Maria Veliceasa. Aceasta a fost sărbătorită de Sfânta Maria, împreună cu micuța Eva Maria.  ”La mulți ani, celor două mari iubiri din viața mea!”

Elena Udrea, părinții

Și la bine, și la rău, mama Elenei Udrea i-a fost aproape fiicei ei, iar acum se bucură din plin în rolul de bunică a micuței Eva Maria.

Elena Udrea nu s-a ferit să povestească despre părinții săi, de ondiție modestă.
“Tata era şofer, iar mama era casieră”, a zis Elena Udrea pe vremea când era ministrul turismului. Maria Udrea (Veliceasa ) a fost casieră pe autobuzele din Buzău, acolo unde exista o persoană desemnată să vândă bilete călătorilor chiar în vehicul.
”Tatăl meu a murit în 2009, discret, așa cum a fost toată viața. A fost un om bun, un tată minunat, căruia din păcate nu i-am spus niciodată cât de mult îl iubesc. Îi spun acum, ori de câte ori mă gândesc la el. Știu că este cu mine și mă veghează de acolo de unde a mers la cer. Părinții ne-au crescut cu convingerea că este o slăbiciune să îi arăți copilului sentimentele pe care i le porți. Așa că nu ne-am manifestat niciodată între noi dragostea în cuvinte. De aceea eu îi spun fetiței mele de o mie de ori pe zi cât de mult o iubesc și ce înseamnă ea pentru mine!”, a povestit Elena Udrea.

Adrian Alexandrov este iubitul Elenei Udrea și tatăl Evei

Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decât Elena Udrea. Bărbatul a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează că broker imobiliar. El și-a extins afacerile și a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o  celui mai mare furnizor din lume pe segmentul agențiilor imobiliare. Elena Udrea l-a încurajat să facă acest pas , ea fiind o susținătoare înfocată a logodnicului său și crede mult în acest tip pe business, după cum declara.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre