Simona Ionescu / Redactor Șef

Victor Slav a băut apă după Bianca Drăgușanu! Și-a făcut prima operație estetică

Victor Slav a băut apă după Bianca Drăgușanu! Și-a făcut prima operație estetică
Victor Slav este model și vedetă de televiziune. A devenit cunoscut ca amfitrion al emisiunii „Frumusețe pe muchie de cuțit”, difuzată pe Pro TV, apoi ca și co-prezentator al emisiunii „Dansez pentru tine”. O vreme a fost chiar și prezentator al știrilor la același post de televiziune. Dar cel mai mult, lumea îl leagă de fosta sa soție, Bianca Drăgușanu.

În vârstă de 44 de ani, Victor Slav este considerat un bărbat frumos, și nu puține sunt femeile care o invidiază pe Selina, actuala sa iubită, că a pus mâna pe el. Este atent, însă, să își întrețină frumusețea. E clar că Victor Slav a „băut apă”, cum se spune, după fosta sa soție, Bianca Drăgușanu. Ea este obsedată de operațiile estetice, iar el a ajuns, la rândul lui, la bisturiu.

Aflat în al 44-lea an de viață, Victor slav a recurs la prima sa operație estetică, pentru a părea mai tânăr (Instagram)

Cu mândrie, Slav a anunțat că și-a făcut prima operație estetică. De fapt, se laudă cu ea și face reclamă clinicii unde, tot pe modelul Biancăi, a ajuns să facă intervenția în schimbul promovării. Clipul în care arată fanilor cum a întinerit el cu 10 ani în 30 de minute s-a viralizat. La ora redactării acestui articol, imaginile fuseseră vizualizate de aproape 50.000 de persoane.

Victor Slav la 44 de ani: „Intervenția de care aveam nevoie”

Victor Slav și-a făcut blefaroplastie. Este o intervenție chirurgicală minim invazivă, la nivelul ochilor. Mai precis, aceasta presupune corectarea pleoapelor lăsate. Și Bianca Drăgușanu o are, dar și Gina Pistol, și multe alte vedete. Este, de altfel, o intervenție consacrată în rândul persoanelor trecute de prima tinerețe, care deseori se confruntă cu lăsarea pleoapelor.

Victor Slav a spus că aceasta este „Intervenția de care am nevoie”. El a explicat și de ce: „Pentru a dobândi un look fresh, pentru îmbunătățirea aspectului ochilor și pentru a păcăli puțin numărul anilor din buletin. Nu mi se mai vedeau pleoapele”, a spus acesta în clipul postat.

Victor Slav a băut apă după Bianca Drăgușanu

Slav a arătat că, înaintea intervenției de blefaroplastie, a primit o cameră dotată inclusiv cu cabină de duș, ca să se pregătească. Până să îmbrace pijamaua albastră în care a intrat în operație, s-a jucat de unul singur în cameră cu corpurile de iluminat. Apoi a intrat cuminte în operație și, în jumătate de oră, a ieșit pe ușa cabinetului vizibil întinerit. „În 30 de minute ești mai tânăr cu 10 ani”, susține fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri