Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Udrea își pregătește fetița pentru o carieră de vedetă. Moș Nicolae a fost darnic

Elena Udrea își pregătește fetița pentru o carieră de vedetă. Moș Nicolae a fost darnic
Elena Udrea este o femeie frumoasă și rafinată. Pare că vrea ca și fetița ei să devină vedetă. Să vedeți ce a adus Moș Nicolae în ghetuțele fetiței.

Pe 20 septembrie 2018, Elena Udrea a adus pe lume o fetiţă cu ochii albaştri. De atunci, viața Elenei Udrea s-a schimbat complet. Eva Maria este cea mai importantă persoană din viaţa fostului ministru al turismului.

Elena Udrea își pregătește fetița pentru o carieră de vedetă

Elena Udrea (47 de ani) a ajutat-o pe fiica ei, Eva Maria, să descopere darurile aduse de Moș Nicolae. Sigur, copila are doar trei ani și este prea mică să înțeleagă semnificația acestei sărbători. Dar cu siguranță s-a bucurat să descopere ce i-a adus Moșul.

Ca orice copil, Eva Maria a primit dulciuri, portocale. Însă, fetița a fost mai încântată de trusa de machiaj pe care a găsit-o în ghetuțe. Este util să învețe să își pună în evidență frumusețea și, mai ales, ochișorii ei albaștri.

Fetița Elenei Udrea poartă numele Sfintei Maria, la fel ca și bunica ei. Este bucuria familiei și crește înconjurată de dragoste.

Ca orice copil, Eva Maria a primit dulciuri, portocale. Însă, fetița a fost mai încântată de trusa de machiaj pe care a găsit-o în ghetuțe
Există o diferență de vârstă de 13 ani între Elena Udrea și Adrian Alexandrov, dar relația lor pare să funcționeze foarte bine.

Elena Udrea, 5 ani de relație cu Adrian Alexandrov

Există o diferență de vârstă de 13 ani între Elena Udrea și Adrian Alexandrov, dar relația lor pare să funcționeze foarte bine. După o carieră de succes în lumea modellingului, Adrian s-a îndreptat către piața de imobiliare. Elena Udrea este cea care l-a susținut să facă această schimbare.

„Este o relație frumoasă, puternică, nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta”, declara Elena Udrea într-un interviu de anul trecut.

Cuplul s-a cunoscut în anul 2016. „Ne știam de ceva vreme din vedere, ne mai întâlneam la sala de sport, ne salutam. Dar nu știam nici măcar cum îl cheamă. Ne-am întâlnit întâmplător, după un timp, în oraș, pe la sfârșitul lui iunie 2016.
Eu tocmai ieșisem din cealaltă relație, eram deci singură și deschisă către un nou început. Am schimbat câteva cuvinte, mi-a dat cartea lui de vizită. În zilele următoare am băut o cafea împreună și cam ăsta a fost debutul nostru în calitate de cuplu”, a povestit Elena Udrea în 2018.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre