Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Udrea postează și nu exagerează de data asta. Chiar a făcut ce spune!

Elena Udrea postează și nu exagerează de data asta. Chiar a făcut ce spune!
Elena Udrea, a vorbit despre ce a realizat cât timp a fost ministru al Turismului și ulterior al Dezvoltării, iar de data aceasta nu exagerează deloc.

Elena Udrea a avut un punct de vedere față de Jocurile Olimpice de la Paris. Ea a postat recent ceea ce a făcut în calitate de ministru, iar de data aceasta nu exagerează deloc, căci chiar a făcut ce spune. Fosta politiciană s-a implicat în scandalul condițiilor în care sunt nevoiți să se antreneze sportivii români. 

Sportivii care participă la Jocurile Olimpice au criticat faptul că nu au condiții în care să se antreneze, atunci când sunt în țară. Cel mai vocal a fost David Popovici. Elena Udrea, care execută o perioadă de șase ani de închisoare, a reacționat și a transmis ce a făcut pentru sportivi cât timp a fost ministru. 

Elena Udrea a făcut peste 20 de bazine de înot în perioada 2009-2012 

„Unii dintre cei care acuză azi, lipsa condițiilor potrivite pentru pregătirea sportivilor români, în special a bazinelor de înot în contextul câștigării a celor 2 medalii la Olimpiadă de către David Popovici, sunt chiar aceeași care ma criticau zilnic pentru proiectele pe care le-am finanțat ca Ministru între 2009-2012: bazine de înot, săli de sport, săli polivalente, patinoare, pârtii de schi”, a postat Elena Udrea pe pagina ei de Facebook. 

Elena Udrea a plâns în direct. Ce s-a întâmplat
Cât timp a fost ministru, Elena Udrea a inaugurat peste 20 de bazine de înot

De asemenea, fostul ministru a transmis că, atunci când ea inaugura bazine de înot și săli de sport, alții o criticau, considerând că acestea sunt cheltuieli inutile. 

Bazinele de înot, considerate inutile de alții, prioritate pentru Udrea

Elena Udrea a reamintit cum, la acea vreme, bazinele de înot inaugurate de ea au fost considerate un moft. De la ea însă, nu s-a mai făcut nimic pentru sport. 

De la Elena Udrea încoace, clasa politică nu a mai făcut mare lucru pentru sportul românesc

„Atunci, bazinele de înot erau pentru ei o cheltuială inutilă, fără sens, o risipă, un moft a lui Udrea care finanțează ”tichii de mărgăritar”. Acum se plâng că nu face nimic clasa politică pentru înotul românesc ! Uite că am făcut si inaugurat eu bazine de înot: la Brăila – de unde era Camelia Potec; la Târgu Mureș, la Brașov, la Câmpina, la Dinamo, la Steaua și altele, peste 20 de bazine la acel moment în toată țara. Și la ce mi-a folosit, ca să zic așa?!”, a continuat aceasta mesajul.

A organizat Gala Internațională de Box, cel mai mare eveniment sportiv de la București

„Ba mai mult, pentru că am organizat cel mai mare eveniment sportiv făcut vreodată la București în 2011 – Gala Internațională de Box – în care Lucian Bute a devenit campion mondial, am primit de la Kovesi – Coldea –Dumbravă 6 ani de pușcărie căci, așa cum spune Kovesi în Rechizitoriul DNA am obținut în această gală ceva ce înseamnă pentru un om politic mai mult decât un câștig material, ”Am primit aplauze!”, a conchis Elena Udrea.

Elena Udrea se află în prezent în Penitenciarul pentru femei Târgșor, unde își ispășește pedeapsa de 6 ani în dosarul Gala Bute, fiind acuzată de luare de mită și abuz în serviciu. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre