Simona Ionescu / Redactor Șef

Ellie White intervine în scandalul morții lui Arthur

Ellie White intervine în scandalul morții lui Arthur
Presa din toată Europa a scris despre moartea ursului Arthur, și anume că a fost împușcat de un prinț, iar situația încă e dezbătută la nivel național.

Și cântăreața Ellie White intervine în scandalul morții lui Arthur. Ursul a fost împușcat de Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein. Cântăreața Ellie White a răbufnit în urma asasinării ursului brun din țara noastră în contextul în care vânătoarea de urși este interzisă în România.

Prințul Emanuel, care trăiește în Austria, a beneficiat de o derogare pentru a ucide o femelă ce ar fi atacat anul trecut mai multe ferme. Se pare că prințul a ucis, în martie, un mascul care trăia în inima pădurii și care nu se apropiase niciodată de locuințe, după cum susține Gabriel Păun, președintele ONG-ului Agent Green, au explicat publicațiile internaționale.

Ellie White intervine în scandalul morții lui Arthur

„7.000 de euro costă o viață de urs în România! (…). Pentru mulți dintre noi, 7.000 de euro înseamnă o sumă mare, însă, pentru o viață neprețuită, înseamnă doar dispreț, lăcomie, lipsa de respect față de minunățiile acestei țări și față de viața unui animal care NU a greșit cu nimic altceva decât cu faptul că a existat timp de 17 ani și a avut «nesimțirea» de a fi un exemplar superb!

Această «nesimțire» i-a atras moartea, iar moartea a venit sub formă unui mișel de prinț austriac care a cumpărat autorizație de la angajații Guvernului României cu 7000 de euro!!

(…). Să vă fie rușine!!! Tuturor celor care au avut de a face cu această moarte inutilă a unui exemplar de urs care nu a mai fost văzut în țară noastră de ani de zile, un urs care trebuia să ne facă țară mândră că a ales să își trăiască viață aici! În schimb, voi l-ați ucis cu lașitate și v-ați lăcomit la 7. 000 de euro! Nu meritați să ne apărați interesele! Nu meritați să ne respirați aerul și să vă bucurați de minunățiile acestei țări! Eu v-aș exila în Austria, alături de prințul vostru! (…)”, a scris artista pe blogul său.

Cine este Ellie White

Elena Baltagan, cunoscută mai mult după numele de scenă Ellie White, este o cântăreață română de muzică dance și house, în vârstă de 37 de ani. Cariera ei muzicală a început în 2003, moment în care a fost solicitată să colaboreze cu trupa DJ Project, devenind solista proiectului.

Este căsătorită cu Doru Tocan și mamă a doi copii – un băiat și o fetiță.

Sursa foto: Instagram

Robert Downey Jr. e în doliu. Chiar el a anunțat vestea tragică

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre