Simona Ionescu / Redactor Șef

Ema Uta le-a umilit pe toate fostele iubite ale lui Alex Bodi. Niciuna nu a avut parte de așa ceva

Ema Uta le-a umilit pe toate fostele iubite ale lui Alex Bodi. Niciuna nu a avut parte de așa ceva
Ema Uta și Alex Bodi formează un cuplu de mai mulți ani deja. Relația a fost până acum condimentată cu despărțiri și împăcări, iar acum cei doi sunt gata pentru nou etapă. Despre dosarul penal al afaceristului nu se mai știe nimic.

În timp ce fosta ultimă soție a afaceristului, Bianca Drăgușanu, tocmai a revenit acasă din Maldive, Alex Bodi și-a dus iubita exact acolo pentru a-i orchestra o fabuloasă cerere în căsătorie. Ema Uta le-a umilit pe toate fostele iubite ale lui Alex Bodi. Niciuna nu a avut parte de așa ceva. Petale de trandafiri pe jos, focuri de artificii în largul oceanului, dar mai ales un inel cu un diamant imens, cum bărbatul nu i-a mai dat niciuneia.

Așa cum vă amintiți, când a cerut-o în căsătorie pe Daria Radionova, s-a comentat mult că inelul, cu montură dreptunghiulară, semăna izbitor pe cel primit, ceva ani mai devreme, de cealaltă fostă soție, Bianca Drăgușanu. Iar când s-au despărțit, Alex Bodi i-a reproșat că a plecat la Londra cu inel cu tot, acesta valorând câteva zeci de mii de euro bune.

Ema Uta, marea dragoste a lui Bodi

Seara trecută, după cina romantică pe malul Oceanului Indian, Alex Bodi a îngenunchiat în fața Emei, i-a oferit inelul și a întrebat-o, sincer și emoționat: „Vrei să fii soția mea?” Celebrul make-up artist nu a stat pe gânduri și a pronunțat cel mai hotărât „Da”. Așa cum se vede în imagini, Ema Uta era foarte emoționată.

Inelul de logodnă primit de Ema Uta de la Alex Bodi le întrece pe toate celelalte oferite de afacerist fostelor sale iubiri (Instagram)

Cei doi nu au plecat singuri în vacanță, ci alături de asociatul și „fratele pe viață” al lui Alex Bodi, Josip Hiet, cel care l-a introdus în mega-afacerea Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem, bazat pe tehnologie Blockchain.

Ce spun cei doi logodnici despre viitorul copil

În luna mai a anului trecut, Alex Bodi anunța într-un interviu că se pregătește să se căsătorească cu Ema Uta. În anul care a urmat cei doi s-au despărțit și s-au împăcat, de câteva ori. Alex Bodi a mai fost căsătorit și are două fiice de la primele sale două soții. Cu Bianca Drăgușanu, căreia i-a fost și soț și amant, nu a făcut copii.

Ema Uta  le cunoaște pe fiicele viitorului ei soț și le iubește mult. De-a lungul relației au fost împreună în mai multe vacanțe împreună, toți patru.

Topită de fericire, Ema Uta a postat pe rețelele sociale o fotografie fără pic de machiaj, din Maldive (Instagram)

Referitor la posibilitatea a de a deveni ea însăși mamă, anul trecut Ema Uta spunea că nu s-a gândit încă la ideea de a avea propriul copil. „Nu îmi doresc momentan, mai las să mai treacă un timp”, a recunoscut aceasta. Nici Alex Bodi nu pare că se grăbește să devină tată pentru a treia oară. Întrebat despre un nou copil, acesta a replicat: „Vedem!”.

Cu ceva timp în urmă, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a dezvăluit cum vede el relația cu Ema Uta: „Dragostea este atunci când doi oameni se întâlnesc întâmplător, înseamnă că s-au așteptat toată viața!”, a scris Alex Bodi, pe Instagram.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre