Simona Ionescu / Redactor Șef

Emisiunea „Acces direct”, nici nu pleacă, nici nu stă pe Antena 1. Ultimele informații despre soarta Mirelei Vaida

Emisiunea „Acces direct”, nici nu pleacă, nici nu stă pe Antena 1. Ultimele informații despre soarta Mirelei Vaida
Emisiunea „Acces direct” trece prin schimbări. În spatele ușilor închise din trustul Intact se iau decizii manageriale, iar lucrurile sunt departe de a fi încă bătute în cuie.

Are sau nu emisiunea „Acces direct” prezentată de Mirela Vaida un conținut neadecvat, așa cum a considerat CNA? Prezentatoarea dă primele declarații.

Emisiunea „Acces direct”, tot cu prezentatoarea Mirela Vaida

În ultima perioadă, au apărut tot felul de știri legate de mutarea emisiunii ”Acces Direct” din grila de programe a Antenei 1 pe postul Antena Stars. Se spune că motivul îl reprezintă amenzile pe care CNA-ul le-ar fi dat, ca urmare a conținutului neadecvat. Mirela Vaida a dat primele informații, menționând că ce se vehiculează este doar parțial adevărat.

„Așteptați să vedeți, este în parte adevărat, adică informația nu este completă”

”Este parțial adevărat! Așteptați comunicatul oficial dat de Antenă. Noi rămânem pe Antena 1, nu vreau să dau mai multe detalii, astea trebuie să le ofere PR-ul Antenei, deci în momentul ăsta nu vă pot explica eu foarte multe. Nu e…

Așteptați să vedeți, este în parte adevărat, adică informația nu este completă. Așa că mai bine așteptați comunicatul oficial al Antenei. Vă pot spune doar că informația nu este în totalitate corectă, mai multe nu am ce să vă spun, o să aflați la momentul potrivit”, a declarat Mirela Vaida, pentru Fanatik.

Rețete și Vedete are o informație mai completă, care s-ar putea formula, în acest moment, cam așa: Emisiunea Acces Direct nici nu pleacă de la Antena 1, dar nici nu stă. Nu putem da în clar ce se va întâmpla, la fel ca și Mirela Vaida, deoarece decizia nu a primit încă aprobarea conducerii. Vă putem spune că e o soluție managerială interesantă, nepracticată de o altă televiziune.

Amendă uriașă în decembrie 2020

Curând se împlinește un an de când emisiunea a primit o amendă uriașă de 150.000 de lei. Mai marii CNA au luat această hotărâre după ce au ajuns la concluzia că într-o ediție invitații din platou nu au luat în serios faptul că un bărbat și-a amenințat soția. Câteva luni mai târziu, nenorocirea s-a întâmplat și femeia a fost omorâtă de acesta.

”Noi nu putem vorbi despre o relaţie de cauzalitate între ceea ce se s-a întâmplat în emisiuni, putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă. E ca şi cum noi asistăm la spânzurătoare. Ce se întâmplă în emisiune este valorificarea unor stereotipuri care duc la moarte.

Tot formatul emisiunii este să exploateze tot ce este din senzaţional. Ameninţarea cu moartea e faptă penală, se petrece în studio. Modelul acestei emisiuni poate fi urmat de mai mulţi oameni din ţară”, a declarat atunci Mircea Toma pentru paginademedia.ro.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre