Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Adrian Minune, prima declarație din spital. Ce se întâmplă acum cu celebrul manelist

Exclusiv. Adrian Minune, prima declarație din spital. Ce se întâmplă acum cu celebrul manelist
Cu câteva zile în urmă, Adrian Minune a fost internat în spital și toată România a început să se îngrijoreze. Are probleme de sănătate unul dintre cei mai iubiți maneliști?

Lui Adrian Minune i s-a făcut rău și a fost internat în spital. Familia și fanii sunt cu lacrimi în ochi.

Adrian a ajuns pe mâna medicilor după ce a acuzat stări de rău. În acele momente nu s-a știut ce a acuzat problemele de sănătate, dar toți membrii familiei au fost alături de artist. Nu a fost exclusă nici posibilitatea ca manelistul să se fi infectat cu coronavirus. Adrian se pare că a scăpat de tot ce a fost mai rău și a dat un prim mesaj pentru toți cei care îl iubesc, chiar din spital.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu, mai aștept un rezultat și mâine voi fi acasă”

”Salut, dragii mei, fac acest clip pentru familie, pentru fani, pentru cumetri, pentru prieteni, buni răi, dușmani, nu mai contează, pentru că toți îți sunt prieteni până la proba contrarie. Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu, mai aștept un singur rezultat, și mâine seară voi fi acasă. Merg aici, la noi, la Ștefănești. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut”, a spus Adrian Minune pe contul de socializare.

Adrian Minune, criticat pentru pantalonii leopard

„A ieșit leopardul din zăpadă”

Nu demult, el a fost plecat la munte, iar pantalonii aleși, i-au făcut pe fanii artistului să facă multe glume, pe alocuri nesărate, privind modul în care Adrian s-a îmbrăcat. „Juri că-i viu, dar de fapt e împăiat. A ieșit leopardul la zăpadă. Pentru perechea aia de izmene a fost vânat și ultimul leopard de la noi din țară.

De unde are costumația Adrian, că vreau și eu. Am auzit că anul ăsta se poartă animal print, orice femeie care se respectă trebuie să aibă așa ceva în garderobă. A uitat pijamaua la soție pe el. Data viitoare vine pe pârtie în ștrumf. Minunea de pe pârtie”, sunt câteva dintre ironiile pe care le-au lăsat oamenii la fotografia lui Adrian Minune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre