Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Bianca Drăgușanu a dat în mintea copiilor. Așa tare suferă după Bodi?

Exclusiv. Bianca Drăgușanu a dat în mintea copiilor. Așa tare suferă după Bodi?
O fi suferință mare la mijloc, date fiind amenințările cu dezvăluiri incendiare pe care le face Bianca Drăgușanu. Dar până își face curaj să le și spună, sau până ce consideră că audiența a fost ținută destul în suspans, diva pare să fi dat în mintea copiilor.

Bianca Drăgușanu a continuat să își țină fanii la curent cu activitățile ei zilnice. A afirmat că e frumoasă, deșteaptă și învingătoare, apoi a mers la coafor cu fiica sa. Ca să își facă… codițe. Mamă și fiică au stat cuminți pe scaune, iar hairstilistele le-au aranjat părul. Identic. Acum și Bianca și Sofia au părul împletit cu două codițe în spic. Sunt absolut identice. Bianca a ținut să își arate noul look pe Instagram, la pachet cu fesele ei îmbunătățite în urma operațiilor.

Dar cum subiectul zilei e totuși altul, diva nu a putut să stea liniștită, așa că i-a trimis lui Bodi un mesaj subliminal. Și, bănuim, inclusiv domnișoarei cu care acesta își dădea mesaje. Exact de la acest schimb de replici ar fi izbucnit ultima ceartă între cei doi, așa cum Rețete și vedete a scris.

Se pare că Bianca Drăgușanu ar fi surprins din nou o dovadă a infidelității iubitului ei și i-a reproșat violent acest lucru. Drept urmare, el a plecat cu afaceri în Germania, iar ea a postat mesaje lungi pe Instagram, în care promite dezvăluiri complete. Se consideră înșelată de doi oameni apropiați, dar dincolo de asta, o învingătoare. Așa că, decizia ei este să îi dea în vileag.

Iată, deci, ce mesaj le-a trimis celor doi. O melodie, postată alături de o imagine cu ea, într-o poziție incitantă. „O femeie-n viața ta, e ca focul, nu uita / Chiar de suferă și plânge, voința femeii învinge” – sunt versurile piesei. Culmea ironiei, postarea e preluată pe Insta Story de pe un cont de Instagram cu un nume aparte: Love Story Bianca Și Alex Bodi.

Alex Bodi a confirmat despărțirea

Iubitul care a făcut-o să sufere de nenumărate ori a confirmat luni seara despărțirea de Bianca.

“Am avut o discuție bazată pe speculațiile ei, ne-am certat, eu a trebuit să plec cu treabă, nu sunt în țară. Ne-am despărțit, da, am văzut și video-urile. Nu vreau să declar acum mai mult, vreau să mă țin departe de scandal”, a declarat controversatul afacerist pentru fanatik.ro.

Sursa foto: Instagram

Loredana Groza îi lasă mască pe cei trei „Chefi la Cuțite” cu ținuta ei! „Fierbinte!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre