Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Ce are Pepe în podul casei. Acum își duce și băiețelul acolo împreună cu fetele

Exclusiv. Ce are Pepe în podul casei. Acum își duce și băiețelul acolo împreună cu fetele
Părea că îi va fi aproape imposibil să treacă peste despărțirea de a doua sa soție, Raluca, cea care l-a făcut tatăl a două fiice superbe, dar care a ales, acum trei ani, alt bărbat. Pepe și-a refăcut și el viața, și i-a ieșit de minune.

Noua femeie din viața lui Pepe l-a făcut pe acesta tată de băiat, iar îndrăgitul artist e topit după fiul său. Deseori postează imagini adorabile cu copilul pe rețelele de socializare, iar acum a decis să le arate fanilor ce are în podul casei, dar și că își duce acolo și băiețelul, împreună cu fetele. Pepe junior va face în curând un an și jumătate, dar e cât se poate de descurcăreț. Și sportiv. Cu un tată pasionat de sport, nici nu are cum să fie altfel.

Pepe și-a transformat podul casei

Noua sa viață de familie a adus pentru Pepe noi provocări. Artist de succes, cu multe angajamente și cu necesitatea de a fi mereu în formă optimă, Pepe a găsit soluția să le îndeplinească pe toate, petrecând, totodată, timp cu familia sa. În loc să se ducă pentru antrenamente în sala de forță, și-a amenajat propria sală de fitness în podul vilei sale.

Acum acolo se antrenează toată familia, petrecând timp împreună: Pepe, Yasmine, fiicele lui Pepe, dar și juniorul. Acesta e fascinat de banda de alergare și adoră să lovească sacul de box.

Fiul lui Pepe a învățat deja să lovească sacul de box

Pentru Pepe, boxul e sportul pe care l-a practicat în tinerețe și de care a rămas foarte atașat. În locul antrenamentelor cu greutăți și a sesiunilor de alergare, el preferă să atace sacul de box. Prin urmare, sala sa de sport  din pod este complet echipată pentru a antrena un boxer. Există mai multe modele de saci și alte aparate.

Pepe se implică în creșterea fiului său: îl duce la înot, îl învață fotbal, dar și să lovească sacul de box (Sursa foto: Instagram)

Așa cum vedem din imaginile postate de artist, întreaga sa familie urcă în pod pentru antrenamente. Pepe junior a testat banda de alergare, sub supravegherea mamei, însă cel mai mult îi place să boxeze, așa cum l-a văzut pe tatăl său că face. Când acesta îi spune, știe deja să lovească sacul de box, semn că, atunci când va crește, acest sport are toate șansele să fie și preferatul lui.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre