Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cui arată Buble că a făcut buba?

Exclusiv. Cui arată Buble că a făcut buba?
Lidia Buble și-a pus pe jar fanii. Toată lumea se întreabă cui îi arată ceea ce a pățit. Sigur există o anume persoană vizată, chiar dacă postarea e publică.

Viața intimă a cântăreței Lidia Buble este pe buzele tuturor, după ce artista s-a despărțit de Răzvan Simion. Ea și co-prezentatorul emisiunii „Dimineața cu Răzvan și Dani” au avut o relație care a durat cinci ani.

După separare, el a suferit foarte mult, iar dovada sunt postările pe care le-a făcut, dar și faptul că a recunoscut că a traversat o perioadă mai depresivă. Lidia, în schimb, a trecut cu bine, încălțată cu cele mai înalte tocuri, mai departe, prin viață.

În ultimele săptămâni s-a vorbit intens dacă diva ar avea o legătură cu solistul trupei Vunk, cu care tocmai a colaborat pentru o piesă ce s-a dovedit un real succes – „Vino, du-te”. Amândoi au negat, mereu. Lidia Buble a mai fost „cuplată” de presă și cu Costi Ioniță, dar subiectul nu a trăit mult.

Zilele trecute s-a aflat că a avut o relație cu Costin Gheorghe, fratele prezentatoarei Elena Gheorghe și, se pare, această poveste ar fi stat la baza despărțirii de Răzvan Simion.

Acum Lidia Buble arată cuiva anume că a făcut „buba”. Ea s-a filmat cu buza însângerată, iar într-o fracțiune de secundă linge picătura de sânge din locul unde s-a rănit. Cine a rănit-o? Oare a mușcat-o cineva pasional de buză? Mai sunt și multe alte întrebări. De exemplu, cui vrea să îi arate „isprava”.

Lidia Buble, încă o apariție de infarct pe Instagram

Postarea vine la scurt timp după ce vedeta a dat palpitații fanilor masculini de pe Instagram. Lidia Buble a avut o nouă apariție care taie orice răsuflare. Ea a postat un videoclip scurt, cel mai probabil dintr-o campanie de promovare, în care sânii aproape că îi ies afară din compleul pe care îl poartă, un costum din două piese din mătase albă.

 

View this post on Instagram

 

📸

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Sursa foto / video: Instagram

Exclusiv. Oțil și Gabriela, fotografii intime din dormitor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre