Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cum a ajuns Mădălina Ghenea în celebrul show The Simpsons

Exclusiv. Cum a ajuns Mădălina Ghenea în celebrul show The Simpsons
Mădălina Ghenea nu mai are nevoie de nicio prezentare, cariera celebrei actrițe românce e cu adevărat pe val. La fel și contractele de model. A ajuns până în celebrul show The Simpsons, dar nu oricum.

Cum a ajuns Mădălina Ghenea în celebrul show The Simpsons, e chiar interesant. Artista a dezvăluit, în acest week-end, la Insta Story, imaginea. E cu multă piele la vedere, atrăgătoare, pe tocuri. Mădălina Ghenea apărea într-o ipostază celebră. E una din cele care, cu ani în urmă, făcea din  nou înconjurul lumii.

Mădălina urcată pe tocuri, poartă un costum de baie cu benzi înnodate. Într-o mână, sprijinit pe șold, își ține în brațe copilul. Vă sună cunoscut? E una din imaginile cu care a apărut pe coperta revistei Elle. Se întâmpla la câteva luni după ce a născut-o pe fiica sa, Charlotte. Și era vorba de ediția aniversară de 2 decenii a publicației Elle România.

Revenind la The Simpsons, contextul în care apare Mădălina Ghenea e frontul stradal al casei familiei lui Bart Simpson. Alături, un Homer Simpson se uită languros la formele actriței românce.

Cum a ajuns Mădălina Ghenea în celebrul show The Simpsons

Desenul a devenit viral. Este opera unui artist american. Danyal Limbada ilustrează vedete pe platourile de filmare ale seriei The Simpsons. El este geniul și numele din spatele ilustraților The Simpson inspirate de celebrități.

Exclusiv. Cum a ajuns Mădălina Ghenea în celebrul show The Simpsons

„Prima dată când m-am uitat la Simpson a fost la 10 ani. Când privești Simpson, este ca și cum ai privi o familie din viața reală. Aceasta este inspirația mea. Simpson este un desen animat clasic și amuzant pentru mine și pentru alții din întreaga lume. De aceea toată lumea dorește ca acesta să primească tratamentul Simpson.

Este foarte popular și oamenii sunt obsedați de stilul de viață interesant al Simpsonilor”, a mărturisit artistul într-un interviu pentru Vman.com. El a dezvăluit și cum alege  vedetele pe care le desenează: „Aleg oamenii care mă vor ajuta să-mi realizez visul și, de asemenea, să ajung la un public mare pentru desenele mele”.

În afară de Mădălina Ghenea artistul i-a ilustrat pe Billy Eilish, Justin Bieber și soția sa, Hailey, dar și pe toate marule vedete ale momentului. Inclusiv pe celebrului fotbalist Maradona cu aripi de înger.

Sursa foto: Instagram

Cum au dispărut 5 miliarde de dolari din seiful lui Hitler. Averea pierdută a dictatorului

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre