Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Fiica lui Nick de la N & D dezvăluie secretul din spatele piesei care a făcut-o pe Delia celebră

Exclusiv. Fiica lui Nick de la N & D dezvăluie secretul din spatele piesei care a făcut-o pe Delia celebră
Nick de la N & D, trupă care scotea hit după hit în anii 2000, e schimbat total acum. Cel care a făcut-o celebră pe Delia cu piesa „Vino la mine”, e tată de fată, iar fiica sa e mare și asumată.

„Normal că sunt pretențioasă!!! Tata scria versurile astea special pentru mama!”, dezvăluie Andreea, fiica lui Nick. Și cine nu își amintește celebrul refren: „Haide, vino înapoi (înapoi…) / Să fim iar amândoi / Vino la mine / Vreau să fiu iar cu tine”. Pare că a făcut ceva Nick, la vremea respectivă, dacă trebuia să își ceară iertare cu atâta patos. Ideea e că melodia a propulsat cariera Deliei, ca o rachetă. Iar Cătălina Marin a rămas până azi în viața lui Nick de la N & D.

Nick (Nicolae Marin) și Cătălina Marin sunt împreună de aproape 30 ani. Și-au început relația pe când erau adolescenți: ea avea 15 ani, iar el 16. Artistul și soția acestuia au împreună o fiică superbă, pe nume Andreea Marin. Acum, fiica lui Nicolae și a Cătălinei are 16 ani.

Ce proiecte a mai avut Nick după ce nu a mai cântat cu Delia

Așa cum vă amintiți, Nick și Delia făceau furori cu trupa N & D în perioada 1999 – 2003. Piese precum „Vreau să plâng”, sau „Vino la mine” erau nelipsite de la radiouri și petreceri în acea perioadă, acaparând pur și simplu topurile. „După perioada N&D m-am apucat de mixat pe la noi și pe afară puțin.Numai că am simțit că nu e locul meu în spatele pupitrului”, a povesit Nick când a participat la Chefi la cuțite.

„În ultimii ani am produs proiecte muzicale, alte genuri față de cele pe le-am făcut cu N & D. Mi-am descoperit abilitățile în vlogging, mi-am luat cameră și m-am apucat de vlog. Nu am un subiect bine definit, de exemplu am început să fac un serial. Nu avem încă un canal împreună, dar uite, e o idee”, a mai dezvăluit Nick.

„Normal că sunt pretențioasă”

Noua Andreea Marin, după cum își spune pe rețelele sociale, fiica lui Nick de la N &D a dezvăluit faptul că își dorește să ajungă fotomodel și artistă.

@new_andreeamarin #vinolamine #nicknnd ♬ Vino la mine – 𝓁𝒶𝓇𝒶


Despre relația sa cu tatăl ei a relatat că „Nick ca tată se comportă ca și cum am fi prieteni. Uneori se cam enervează și mă ceartă. E foarte strict cu lucrurile lui. Se enerevează foarte repede, iar apoi își dă seama că a exagerat”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre