Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Mădălinei Ghenea, dusă la spital! Panică și lacrimi. Medicii au intervenit urgent. Imagini din camera de gardă

Fiica Mădălinei Ghenea, dusă la spital! Panică și lacrimi. Medicii au intervenit urgent. Imagini din camera de gardă
Fiica Mădălinei Ghenea, Charlotte, a fost dusă de urgență la spital azi-noapte chiar de către mama ei. Actrița a trăit momente de panică cum nu a mai trăit până acum. Medicii au intervenit imediat.

Mădălina Ghenea a trecut prin momente de coșmar. Fiica ei a început să se se simtă foarte rău în timpul nopții și a dus-o de urgență la spital. Ea nu e o mamă panicoasă de fel, însă starea copilei era extremă.

Actrița și fiica ei au rămas internate într-un spital din Italia, cel puțin până la această oră, iar medicii îi administrează mai multe medicamente intravenos. Ghenea a fotografiat câteva momente la sosirea la spital și la internare, probabil pentru a i le transmite tatăul – milionarul Matei Stratan. În imagini, care sunt foarte emoționate, se vede cum micuța stă cuminte la recoltarea de sânge pentru analize, dar și cum e transportată în cărucior cu rotile. În el a și adormit, în sala de așteptare, până când rezultatele analizelor au sosit.

Charlotte e palidă la față, semn că afecțiunea de care suferă nu e una pe care o suportă ușor.

„Ești cea mai puternică”, a scris mama ei.

Micuța a adormit în sala de așteptare a spitalului de urgență

 

Potrivit informațiilor care circulă în prezent, micuța a avut mai multe episoade de febră mare și vărsături și nu este vorba de o infectare cu COVID-19.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre