Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Gina și Smiley și-au luat copilul și au plecat, Delia a rămas în urmă

Exclusiv. Gina și Smiley și-au luat copilul și au plecat, Delia a rămas în urmă
În prima vacanță de anul acesta, Smiley și Gina Pistol au călătorit spre o insulă exotică alături de Delia. Mica Josephine a fost cu ei și s-a bucurat de soare și apă.

Zilele acestea, Smiley și Gina au lăsat-o pe Delia în urmă. Vedeta, care zilele trecute a fost implicată în scandalul din familia ei, cu sora sa și fostul / actualul iubit al acesteia, rockerul cu unghii vopsite negru care își spune Radu Siffredi, a rămas să înregistreze o piesă. Delia spune că pregătește  „o piesă radio”, spre bucuria fanilor, care așteaptă cu sufletul la gură ca vedeta să mai lanseze piese noi.

Gina Pistol și Smiley au plecat din țară

Între timp, Smiley fredonează îndrăgostit pe străzile din Milano. Artistul a plecat într-o mini vacanță în capitala mondială a modei. E însoțit de fetele sale, Gina, iubita sa, și de Josephine, fiica lor. Micuța lor tocmai a împlinit 2 anișori, luna aceasta. Fericit peste culme de minunile din viața sa, așa este Smiley, iar asta se vede prin ce cântă, ce face, ce spune. El a distribuit imagini adorabile din mini-vacanța din Milano.

În plus, constant celor declarate încă de la venirea pe lume a fiicei sale, Josephine, Smiley nu o arată pe cea mică la față. El și Gina au decis să își expună fiica pe rețelele sociale doar când aceasta își va dori. Practic „internetul” nu a văzut în acești doi ani chipul fetiței. În schimb, artistul le arată fanilor săi cât de fericită e Gina Pistol și ce jucării drăgălașe are micuța lor.

Gina Pistol spune că nu va merge la Pro TV

În urmă cu o lună, Gina Pistol a reușit să surprindă pe toată lumea când a luat decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor și de a pune pe pauză în cariera profesională. Se pare că obiectivul ei este să se ocupe atent de creșterea și dezvoltarea fiicei ei și a lui Smiley. Anunțul venea după șapte ani de colaborare cu Antena 1.

Gina Pistol susține că nu se va alătura postului TV cu care are contract iubitul ei

Gina Pistol a explicat în detaliu decizia sa de a renunța, pentru moment, la aparițiile la televiziune.  În plus, vedeta a clarificat totul cu privire la plecarea la postul de televiziune cu care are contract iubitul ei,  Pro TV, spunând că nu este nimic adevărat și că o astfel de variantă nu a fost luată în calcul.

Sursa: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre