Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Lidia Buble renunță la detaliul scandalos de pe corpul ei. Îi arată tatălui că devine fată cuminte?

Exclusiv. Lidia Buble renunță la detaliul scandalos de pe corpul ei. Îi arată tatălui că devine fată cuminte?
Lidia Buble vrea să scape și ea de „păcatele tinereții”. Ca și Bianca Drăgușanu, care regretă acum gestul făcut în urmă cu o săptămână când s-a tatuat la încheietura mâinii, iar acum vrea să scape de desen, la fel vrea și Lidia. Vedeta a decis să scape de tatuajul său de toată mândria pe care l-a etalat pe partea dorsală.

Cântăreața blondă și-a anunțat fanii de decizia ei și a înregistrat chiar un scurt video, pe care l-a postat pe o rețea de socializare. Ea a apelat un estetician care îi îndepărtează tatuajul cu ajutorul laserului. Este deja la a treia ședință și se declară foarte mulțumită de rezultate.

Dar să vedeți despre ce tatuaj este vorba. Unul scandalos. La momentul apariției lui a iscat un adevărat tsunami în familia pastorului Viorel Buble. Înainte de a începe relația cu Răzvan Simion, Lidia Buble era o fată cuminte în cel mai pur sens al cuvântului.

„Lidia a devenit rebelă, viața la București a schimbat-o. Înainte nu s-ar fi dat niciodată cu ruj roșu și nu ar fi pus poze pe Facebook în costum de baie”, a declarat presei un apropiat al familiei, în urmă cu cinci ani. Declarația venea în contextul în care Lidia a plecat la mare, în Grecia, în prima ei vacanță cu noul iubit, iar de acolo a umplut internetul cu poze în bikini, arătându-și inclusiv tatuajul de pe fund.

Tatuajul care a scandalizat familia Buble îi era dedicat lui Răzvan Simion

Lidia Buble și-a tatuat, chiar deasupra feselor, o coroană. Se întâmpla în vara anului 2015. Fanii au reacționat, la momentul respectiv, spunând că tatuajul era pentru Răzvan Simion, prezentatorul de la Antena 1 care chiar îi devenise iubit. S-a interpretat că tatuajul trebuia să-i demonstreze lui Simion că e „un rege” ori de câte ori îl privea.

Anul acesta cei doi au pus capăt relației lor care a durat cinci ani. Și, ca dovadă că tatuajul îi era dedicat și Răzvan Simion, Lidia a decis să îl elimine. Șterge, cum s-ar spune, și ultimele urme ale lui Răzvan Simion din viața ei.

Să ne așteptăm oare să renunțe și la serviciile acestuia de manager? Așa cum știți, Răzvan Simion este managerul artistic al divei și o ajută foarte mult în carieră, de când a început să se ocupe de ea. Chiar și recent, după ce Lidia Buble a lansat ultima sa piesă, „Vino, du-te”, alături de trupa Vunk și Cornel Ilie, Răzvan Simion a trecut peste orice greutăți sufletești și a invitat-o în emisiunea pe care o prezintă alături de Dani Oțil, pentru a o ajuta la promovarea piesei.

Cu cine se văd acum Răzvan Simion și Lidia Buble

După despărțirea celor doi s-a vorbit mult în spațiul public dacă și-au găsit alți parteneri. Într-un final, știm că Răzvan iese cu o domnișoară, dar numele ei nu a devenit încă public. Cei doi au fost în vacanță în Istanbul, dar și la restaurantul lui Dani Oțil.

În ceea ce o privește pe Lidia, lucrurile sunt mai complicate. În perioada aceasta au ieșit în presă poze cu ea și un fotbalist, cu care l-a înșelat pe Răzvan, dar și speculații cum că ar fi început o idilă cu Cornel Ilie de la Vunk. Confirmări nu au apărut, însă Lidia a început să distribuie pe rețelele sociale fotografii cu ea tot mai dezbrăcată.

După celebra poză cu portjartier burgundy pe canapeaua neagră, a urmat ținuta dezbrăcată de Halloween, în care cântăreața a plecat de acasă doar într-un trench și lenjerie intimă sexy.

Sursa foto: Instagram

Oana Zăvoranu se bagă în divorțul lui Pepe. Ce gaz pune pe foc fosta și care e realitatea!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre