Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Lui Bodi i s-a furat ceva prețios. Bianca, apel disperat

Exclusiv. Lui Bodi i s-a furat ceva prețios. Bianca, apel disperat
Vă amintiți că zilele trecute Bianca Drăgușanu explica faptul că iubitul ei, fost soț de altfel, nu are nevoie de conturi pe rețelele sociale, deoarece o are pe ea și e de ajuns? Acum cere ajutorul fanilor să se raporteze două conturi care „i-au furat identitatea”. Lui Bodi.

Bianca Drăgușanu le cere fanilor și fanelor să raporteze ca mincinoase două profiluri care promovează imagini cu ea și Alex Bodi, fără să fir ale lor. Ambele sunt deschise pe numele omului de afaceri și conțin fotografiile lui. Unul din ele a și dispărut, al doilea e un profil privat, cu 16 postări și câteva sute de urmăritori. În poza de profil, Alex Bodi trage dintr-un trabuc. „profil fals!” – a scris Bianca Drăgușanu alături de pozele conturilor false, invitând lumea să  ceară, în solidar, blocarea lor.

Când și-a închis Bodi toate conturile

La începutul lunii trecute, Alex Bodi și-a închis toate conturile de pe rețelele sociale. El a făcut acest gest imediat după separarea oficială de Bianca, survenită exact la doi ani de la căsătoria în care și-au promis iubire veșnică, înțelegere și multe altele.

Apoi el a plecat să uite de blondă și de toate, tocmai la Monaco, unde nu a fost singur. Dar, șatena de atunci, e istorie. Bodi s-a împăcat cu Bianca, precum știți. S-a mai spus și că a bătut-o, din dragoste, bineînțeles, după care a dus-o în citybreak la Istanbul, într-un fost palat otoman transformat în resort de cinci stele, același în care s-a căsătorit, la o zi distanță, Syda.

Bianca: „Nu are nevoie de Instagram

În ultima perioadă Alex Bodi a surprins cu gesturile și mesajele lăsate pe rețelele de socializare, însă nimeni nu s-ar fi așteptat să-și închidă absolut toate conturile, mai ales că acolo își ținea fanii la curent cu ultimele evenimente la care lua parte.

Se pare însă că bărbatul vrea să stea departe de ochii curioșilor, cel mai probabil pentru a-și trăi povestea de dragoste fără să dea explicații. Bianca Drăgușanu a lămurit cum stau lucrurile: „Nu are nevoie de Instagram, mă are pe mine”.

Bodi, „jefuit” de identitate pe social media

Acum un an, Alex Bodi a rămas iar fără cont de Instagram, după ce un hacker a reușit să îl acceseze și să preia controlul.

„În urmă cu câteva zile, contul meu de Instagram mi-a fost spart și din păcate șters definitiv de acele persoane. Deci, orice alt cont sau mesaje în numele meu sunt false. Cu siguranță, invidia și neputința, durerile de inimă când se uitau pe pagina mea i-au făcut să recurgă la așa ceva!

Dar vreau să le transmit ceva: voi vă chinuiți să expuneti o viață falsă pe Instagram, iar viața mea reală e de 1000 de ori mai frumoasă ca cea de pe Instagram! Pentru că eu o trăiesc din plin și o savurez: unde merg eu, voi vedeți la televizor, ce visați voi să conduceţi stă la mine în garaj”, a adăugat el, în 2019.

Acum, Bianca e cea care i-a sărit în ajutor, rugându-și armata de fani să raporteze drept false profilurile cu pricina. Culmea ironiei, ea le urmărește pe ambele. Rețete și vedete a descoperit că există mai multe conturi cu numele și fotografiile omului de afaceri.

În rest, Bianca și Alex Bodi sunt cât se poate de fericiți împreună, după cum se poate vedea și din fotografiile postate în weekend: ea călare, el pe jos, dar grijuliu.

Sursa foto: Instagram

Smiley și Gina, schimbări majore! Încep să se audă și clopotele de nuntă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre