Simona Ionescu / Redactor Șef

Fanii câștigătoarei Chefi la cuțite sunt în culmea fericirii. Soțul Narcisei Birjaru a dat vestea cea mare

Fanii câștigătoarei Chefi la cuțite sunt în culmea fericirii. Soțul Narcisei Birjaru a dat vestea cea mare
Trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții . Soțul Narcisei Birjaru i-a lăsat pe toți fără cuvinte cu declarațiile sale. Ce urmează să facă cei doi îndrăgostiți.

A spart gheața și a devenit prima femeie câștigătoare a show-ului culinar Chefi la cuțite. Soțul Narcisei Birjaru a spus tot. Ce vor să facă cei doi.

Fanii câștigătoarei Chefi la cuțite sunt în culmea fericirii. Soțul Narcisei Birjaru a dat vestea cea mare

Unii au apreciat-o, alții au comentat-o, dar Narcisa Birjaru merge mai departe. Tânăra vrea să se mute la casă nouă, să-și deschidă un restaurant și să facă un copil. Marea veste a fost dată chiar de soțul ei, Alex Turcitu. “Acum ne dorim un copilaș. Vrem ca din banii de la emisiune să ne luăm o locuință nouă, în București. Nu știu dacă apartament sau casă, este prea din pripă să vorbim despre acest lucru”, a declarat Alex Turciu pentru playtech.ro.

„Mă duc într-un loc și lumea pur și simplu are câteva momente în care se emoționează mai tare decât mine”

Alex Turcitu a mers mai departe și a dat din casă, vorbind despre cum își alintă soția. Iar Narcisa îl răsfață cu cele mai incredibile și gustoase preparate culinare. “O alint în toate modurile posibile: puiul meu, draga mea, nevasta mea. Ea îmi spune bărbatul meu. Noi suntem genul de familie foarte unită. Ea îmi gătește mâncăruri din toată bucătaria lumii. Îmi face și mâncarea din finală, dar un pic diferit, dar este la fel de bună”, a spus, emoționat, Alex Turcitu.

La rândul său, Narcisa a povestit despre momentele frumoase în care e oprită pe stradă și oamenii o felicită, lucru care o emoționează. ”Mă duc într-un loc și lumea pur și simplu are câteva momente în care se emoționează mai tare decât mine și se bucură că mă văd. Asta e o bucurie mare pentru mine și chiar am emoții când spun treaba asta, pentru că nu mă așteptam ca oamenii să mă placă atât de mult”, a declarat, fericită, Narcisa Birjaru la Antena1.

Sursă foto: playtech.ro

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre