Simona Ionescu / Redactor Șef

Fanii lui Jador, cu ochii în lacrimi după ce artistul a leșinat în timpul unui concert

Fanii lui Jador, cu ochii în lacrimi după ce artistul a leșinat în timpul unui concert
În acest moment, Jador face parte din categoria celor mai iubiți artiști din România. Ce se întâmplă acum cu cântărețul.

Jador și-a băgat fanii în spaimă, după ce acesta a povestit că are din ce în ce mai multe probleme de sănătate.

Fanii lui Jador sunt cu ochii în lacrimi, după ce artistul lor preferat a leșinat în timpul unui concert. „Am mai făcut o dată, dar probabil a apărut din nou…”

Indiferent prin ce situații grele ar fi trecut, Jador și-a pus mereu meseria pe primul loc dar, din nefericire, problemele nu au întârziat să apară. El a leșinat recent în timpul unui concert, dar stresul și oboseala acumulate și-au spus cuvântul, iar afecțiunile au început să apară.

Imediat a fost chemată ambulanța, iar medicii au intervenit de urgență și a fost văzut cu masca de oxigen pe față. Un motiv bine întemeiat pentru ca fanii să fie din ce în ce mai îngrijorați. El le-a spus fanilor ce s-a întâmplat, mărturisind că nu știe de la ce i s-a făcut rău. Și sora sa s-a speriat foarte rău și imediat i-a făcut o programare la medic. El a afirmat că în trecut a fost diagnosticat cu virusul helicobacter şi atunci a beneficiat de un tratament de specialitate.

“Am avut și helicobacter, nu știu… sper să fi trecut și să nu fi reapărut”

„Am niște probleme, s-au adunat niște probleme. O să mă duc la doctor, mi-a făcut sora mea programare și o să vedem despre ce e vorba. Și la concerte mi-a venit să leșin, am leșinat, de la niște probleme, le-am mai avut. Am avut și helicobacter, nu știu… sper să fi trecut și să nu fi reapărut. Am mai făcut o dată (n.r. tratament), dar probabil a apărut din nou”, a declarat Jador, pentru Spynews.

“Menționați-o pe Andreea să ajungă asta la ea că mie mi-a dat block”

Pe de altă parte, el susține că s-a îndrăgostit și își dorește o relație cu o vloggeriță celebră, nimeni alta decât Andreea Bostanica. Din nefericire însă fata nu-l vrea, ba chiar l-a și blocat pe rețelele sociale. „Declarația e publică deja! Care este răspunsul tău? Eu aș vrea să fiu cu ea! Menționați-o pe Andreea să ajungă asta la ea că mie mi-a dat block. Aștept răspunsul tău, Andreea Bostanica!”, a scris Jador, pe TikTok.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre