Simona Ionescu / Redactor Șef

Fanii lui Meghan și Harry sunt furioși că încoronarea lui Charles va avea loc de ziua lui Archie

Fanii lui Meghan și Harry sunt furioși că încoronarea lui Charles va avea loc de ziua lui Archie
Să fie doar o coincidență faptul că ziua de naștere a lui Archie, fiul lui Harry, cade în aceeași zi cu încoronarea bunicului? Iată ce au spus fanii ducilor de Sussex.

Mai mult, ziua de naștere a celui mai mic copil al ducelui și ducesei de Sussex, Lilibet, a coincis cu sărbătorirea Jubileului de Platină al reginei din acest an.

Fanii lui Meghan și Harry sunt furioși că încoronarea lui Charles va avea loc de ziua lui Archie

Palatul Buckingham a anunțat marți că noul monarh, regele Charles, în vârstă de 73 de ani, va fi încoronat pe 6 mai 2023. În aceeași în care Archie Mountbatten-Windsor, copilul lui Meghan și Harry, împlinește patru ani. Un lucru descris ca o „coincidență fericită” de expertul regal Katie Nicholl.

„Nu este o nerespectare”

„Faptul că încoronarea va avea loc în ziua de naștere a lui Archie nu este cu siguranță o nerespectare. (…) este o coincidență și sperăm că o coincidență fericită. Evident, o cantitate uriașă de planificare trebuie să fie pusă la cale pentru un moment important din istorie, cum ar fi o încoronare, iar calendarul regal este plin de aniversări și zile de naștere.”, susține aceasta pentru Entertainment Today.

Lista invitaților și a participanților așteptați nu a fost încă făcută publică, iar Nicholl a mărturisit că „rămâne de văzut” dacă ducele și ducesa de Sussex vor participa la ceremonie.

Fanii ducilor de Sussex au izbucnit

Când au auzit de acest lucru, fanii ducilor de Sussex au luat foc. Un utilizator de Twitter, Iris (@IrisTheeScholar) e e părere că „Regele Carol cel Crud și-a stabilit încoronarea pentru data de 6 mai anul viitor… Adică ziua de naștere a nepotului său, Prințul Archie de Sussex, care împlinește 4 ani”.

„Regaliștii se sperie atunci când Sussexes publică o fotografie la două zile după restul familiei”

La rândul său, H e mult mai intrigat: „Data încoronării regelui este aceeași cu ziua de naștere a lui Archie în mod deliberat?”. Și mai dură a fost Jennifer Watts: „Regaliștii se sperie atunci când Sussexes publică o fotografie la două zile după restul familiei sau face ceva atunci când este publicată o fotografie de ziua de naștere a copiilor Cambridge, spunând că îi pune în umbră, dar, prin toate mijloacele, programați-vă încoronarea la ziua de naștere a lui Archie. Ce îndrăzneală!”.

„Simbolizează faptul că familia va fi întotdeauna o familie”

Nu în ultimul rând, un alt utilizator, Amaya Rue a sugerat că data încoronării ar fi putut fi o ramură de măslin pentru ducele și ducesa de Sussex: „Ziua încoronării este și ziua de naștere a lui Archie. Asta pentru mine simbolizează faptul că, deși familia regală este o instituție, familia va fi întotdeauna o familie”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre