Simona Ionescu / Redactor Șef

Fata Oanei Roman primește vești de la tatăl ei. Marius Elisei îi arată prin poze cât de fericit e cu iubita

Fata Oanei Roman primește vești de la tatăl ei. Marius Elisei îi arată prin poze cât de fericit e cu iubita
Marius Elisei s-a despărțit definitiv de Oana Roman și acum trăiește fericit într-o altă relația în care a intrat imediat după aceea. Ca să întrețină noua familie, el s-a apucat să facă Uber și are cotații foarte bune în aplicație. În ceea ce privește relația cu fosta familie, cu Oana și fiica lor, nu se mai implică aproape deloc.

Fata Oanei Roman primește vești de la tatăl ei, de pe Instagram. Marius Elisei îi arată prin poze cât de fericit e cu noua sa iubită. La asta pare că se reduce în ultima vreme relația tată fiică. Nu de puține ori, în ultima perioadă, Oana Roman i-a reproșat fostului ei soț că nu este prezent în viața fiicei lor.

Nici pensia alimentară la care s-a angajat, de numai 100 de euro lunar, nu și-a achitat-o cu lunile, faptă care a determinat-o pe fosta soție să îi atragă atenția public că este pasibil de pușcărie pentru astfel de fapte. Recent, Oana Roman și-a surprins fiica ducând-o în vacanța la care aceasta visa de mult timp, la Paris. Toate cheltuielile au fost suportate de către  mamă.

Fata Oanei Roman primește vești de la tatăl ei, pe Instagram

Deseori, Oana Roman povestește că relația tată- fiică este redusă la minim. Cei doi nu s-au mai văzut de ceva vreme și țin legătură la telefon. Isabela, fiica lor în vârstă de 10 ani, ar suferi din cauza absenței tatălui în viața ei. Chiar la începutul relației sale cu noua iubită, Marius Elisei i-a făcut Isei cunoștință cu ea, apoi relațiile s-au mai răcit se pare, din cele spuse de Oana Roman. Fiica bărbatului află mai multe vești despre el din postările de pe rețelele sociale.

Marius Elisei și iubita
Marius Elisei îi arată fiicei sale, pe Instagram, cât de atașat e de noua sa iubită, Gabriela

Marius Elisei dovedește că focusul lui este acum să își țină aproape noua iubită. Așa cum știți, fostul soț al Oanei Roman trăiește o poveste de dragoste cu o angajată din sistemul sanitar. Gabriela Elena Bănicică e angajată la Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie. Elisei postează deseori imagini cu noua femeie din viața sa pe rețelele sociale. Zilele trecute a postat una în care aceasta seamănă destul de mult cu fosta soție.

Marius Elisei și-a însoțit postarea de dragoste pentru noua iubită cu o melodie adecvată, „Te voi iubi”, interpretată de Cătălina Zoescu. Deși de obicei o etichetează în postări, de data aceasta nu a făcut-o, dar a avut grijă să îi mai transmită un mesaj prin care îi dovedește dragostea imensă pe care i-o poartă. El a postat un TikTok care vorbește despre faptul că atunci când ai găsit persona potrivită, o ții lângă tine din prima secundă.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre