Simona Ionescu / Redactor Șef

Fata unui cunoscut om din fotbal a murit brusc, în Franța. Șocul e imens

Fata unui cunoscut om din fotbal a murit brusc, în Franța. Șocul e imens
Dumitru Tudor, unul dintre cei mai vechi impresari din fotbalul românesc, este în doliu. Fiica lui, Mirela s-a stins din viață. Încă nu se cunosc împrejurările.

Nimic nu este mai dureros pentru un părinte decât să își îngroape copilul! Dumitru Tudor, cunoscut ca Mitică Ciorbă (65 de ani), a anunțat că fiica lui, Mirela a încetat din viață.

Mitică Ciorbă este în doliu. Fiica sa a murit

”Astăzi, am primit o veste cumplită! Scumpa mea fată, Mirela, a murit în Franța. De ce, Doamne, de ce nu m-ai luat pe mine?”, a fost mesajul sfâșietor al impresarului. Momentan, nu se știe încă care au fost motivele care au dus la o asemenea tragedie.

În urmă cu 11 ore, Mirela a publicat o melodie pe contul ei de Facebook și nimic nu avea să prevestească vestea sfâșietoare pentru familie și apropiați, scrie cancan.ro.

În fotbalul românesc, Dumitru Tudor este un nume mare, fiind printre primii impresari de fotbalişti, care a apărut în primii ani după Revoluţie. El a fost fotbalist în anii 70 – 80 la Rapid, Sportul Studenţesc, Progresul Bucureşti şi Delta Tulcea.

Cariera sa s-a terminat însă destul de repede, la doar 28 de ani, din cauza unei accidentări la genunchi, dar nu s-a lăsat doborât. La jumătatea anilor 90, ca să rămână alături de fotbaliști și de oamenii din lumea sportului a preluat de la un alt fotbalist mare, Pârcălab, magazinul pe care-l avea acesta pe șoseaua Nicole Tituleascu. A deschis acolo un restaurant, iar acesta a devenit locul de întâlnire al multor fotbaliști, antrenori, ziariști sportivi, care veneau să mănânce o ciorbă. De aici și numele de „Mitică Ciorbă”.

Ulterior a fost și patron de echipă, după 1989 preluând formaţia Autobuzul Bucureşti, care ulterior s-a numit Rocar şi a fost cedată lui Gigi Neţoiu.


Știați? Julio Iglesias are opt copii și cinci nepoți. Muzica l-a salvat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre